Vijesti

| More

Broj pronađenih vijesti: 4.

16.09.2019. Čarli na događanju "Kupujmo hrvatsko" po povoljnijoj cijeni

Meteor tvrtka - Labud d.o.o. je sa Prijateljima životinja pokrenula zajedničku akciju „Moj najbolji prijatelj”. Kupnjom svakog pakiranja posebnog izdanja Čarlija, Labud daruje Prijateljima životinja 50 lipa, s ciljem daljnje promocije udomljavanja životinja i zaštite životinja općenito. U sklopu događanja ''Kupujmo hrvatsko'' na Trgu bana Jelačića 17. i 18. rujna 2019. moći će se kupiti navedeno izdanje Čarlija po cijeni od 5 kn.

12.09.2019. Čarli potiče na udomljavanje životinja

Meteor tvrtka - Labud d.o.o. je sa Prijateljima životinja pokrenula zajedničku akciju „Moj najbolji prijatelj”. Njome se želi podići svijest javnosti o potrebi zaštite i odgovornog ponašanja prema životinjama, zaustavljanja njihove eksploatacije i zlostavljanja te potaknuti udomljavanje napuštenih životinja. Kupnjom svakog pakiranja posebnog izdanja Čarlija, popularnog sredstva za pranje posuđa, sa simpatičnim vizualom pasa i mačaka, Labud daruje Prijateljima životinja 50 lipa, a s ciljem daljnje promocije udomljavanja životinja i zaštite životinja općenito.

10.09.2019. Odronjena stijena na Žarkovici ubila Ebony

Volonteri Društva za zaštitu životinja Dubrovnik godinama upozoravaju da je utočište na Žarkovici u kojem se brinu za 300 napuštenih pasa mjesto opasno za život pasa i ljudi, zbog stijena koje se urušavaju. 03. rujna dogodilo se upravo to - stijena se urušila i usmrtila kujicu Ebony, miljenicu Sandre Sambrailo, voditeljice utočišta. Županija je u odgovoru na javno pismo navela da Grad Dubrovnik planira gradnju skloništa nakon sanacije odlagališta otpada, a u međuvremenu će se pristupiti sanaciji postojećeg skloništa. Kada će se konkretno sa tim krenuti te tko će sastaviti troškovnik još nije objašnjeno. (vecernji.hr)

03.09.2019. Lewis Hamilton pokrenuo lanac prodavaonica veganskih burgera

Svjetski prvak Formule 1, Lewis Hamilton, je u suradnji s Beyond Meat-om i UNICEF-ovim ambasadorom Tommasom Chiabrom pokrenuo lanac prodavaonica veganskih burgera. Prvi Neat Burger je otvoren 2.9.2019., a u iduće dvije godine se planira otvoriti ukupno 14 restorana. Hamilton, koji je i sam prešao na biljnu prehranu 2017. godine, se nada da će ovaj lanac burgera „promijeniti način na koji ljudi gledaju na biljnu prehranu”. Nadomjestke mesu će Neat Burger-u isporučivati Beyond Meat, a u ponudi će se naći i brand Jadena Smitha Just Water. (espn.com)

Broj pronađenih vijesti: 4.

<< Prethodni mjesecSljedeći mjesec >>

Info

Izaberi vijesti

<< 2019 >>
01 02 03 04
05 06 07 08
09 10 11 12

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting