Apel za Prijatelje životinja!

| More

Dragi prijatelji,

prošla je godina bila vrlo uspješna i iskoristili smo svaki dan najbolje što smo mogli, dajući sve od sebe da ostvarimo odlične rezultate, što smatramo našim zajedničkim uspjehom.

Ipak, preseljenje odnosno adaptacija prostora te drugi neplanirani troškovi ostavili su vrlo zamjetan trag i ovu godinu smo zapoceli s dosta lošim financijskim stanjem te, iako imamo dobre planove i kvalitetne projekte, vrlo je neizvjesno do kada cemo moći nastaviti s njihovom realizacijom.

Uzevši u obzir ovu nezavidnu financijsku situaciju koja je teško održiva uz sav naš trud i postignute uštede, svjesni smo da je pred nama teška godina i stoga smo prinuđeni zamoliti Vas za financijsku pomoć ili bilo koji drugi način konkretne potpore.

Vjerujući da znate da ovisimo upravo o vašoj susretljivosti, pozivamo vas da nam pomognete članstvom i uplatom članarine, mjesečnom donacijom ili nekom drugom vrstom donacije u novcu, robi i usluzi:

Budite ponosni što ste pripomogli da dosad radimo i preživimo kritične trenutke te vas molimo da nas podržite i sada, kako bismo i dalje zajedno činili lijepe i pozitivne promjene.

Unaprijed vam zahvalni,

vaši Prijatelji životinja