Mudrost vukova

| More

Elli H.Radinger

Mozaik knjiga d.o.o., Zagreb, 2019.

"U nezaboravnoj knjizi Mudrost vukova stručnjakinja za vukove i prirodoslovka Elli H. Radinger koristi dvadesetpetogodišnje iskustvo rada s ovim životinjama kako bi nam ispričala izvanredne priče o vukovima s kojima se susrela.

Vukovi su puno više nalik ljudima nego što smo ikada slutili. U stvari, mogu nas naučiti kako biti bolji ljudi. Oni se igraju, vole, brinu za druge, pokazuju suosjećanje, umiru od slomljena srca, čeznu za domom, surađuju i beskrajno su strpljivi, a njihovi vođe znaju kada poslušati sljedbenike.

Prirodoslovka Elli H. Radinger vodi nas na putovanje u srce vučjeg čopora otkrivajući nam koliko su organizirani i što nas mogu naučiti o obitelji, preživljavanju, vodstvu, predanosti te kako uživati u onome što nam život pruža. Nijedna druga knjiga neće vas toliko približiti istini o vukovima – i nama samima.

»Čitajući Mudrost vukova osjetit ćemo se znatno bliže vučjem čoporu i otkriti što nam je zajedničko.« BBC Wildlife

»Dijelom dirljiv memoar, dijelom istraživački rad. Način na koji Radinger pristupa subjektima izvanredan je, a njena je analiza jednostavna. Čopor vukova, kako autorica navodi, duboko je obiteljski orijentiran i od njih možemo puno toga naučiti. Opuštajuće uvjerljivo.« Sunday Times"

Vezane teme

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting