Zaustavite testiranje botoksa na životinjama!

| More

Botoks je naziv proizvoda koji sadrži nervni otrov botulinum toxin. Otrov se, osim u medicinske, sve više koristi i u kozmetičke svrhe. Mala doza injekcije i bore na licu nestaju na nekoliko mjeseci. Cijenu za ovo kratkotrajno izglađivanje bora posve nepotrebno svojim životom plaćaju tisuće životinja. Svaka serija zasebno se testira užasnim pokusima na životinjama. Procjenjuje se da je zbog testiranja botoksa svake godine 300.000 životinja diljem svijeta podvrgnuto okrutnoj smrti trovanjem i gušenjem.

Obrazac peticije možete ispisati na printer pa umnožiti prema potrebi. Peticiju mogu potpisati maloljetni kao i punoljetni.

Molimo da obrazac peticije ne prekrajate rezanjem, niti da na bilo koji način mijenjate izgled obrasca. Također molimo da na djelomično potpisanim peticijama ne križate prazne retke, ne ovjeravate potpisima i žigovima ili naslovima škola, ustanova i sl. - djelomično potpisane peticije proslijedit ćemo na potpisivanje dok se ne popune.

Molimo Vas da ispunjenu peticiju pošaljete na adresu: Udruga Prijatelji životinja, Gajeva 47, 10000 Zagreb.

Potpisi će biti proslijeđeni njemačkoj organizaciji Liječnici protiv pokusa na životinjama, Europskoj koaliciji za prestanak pokusa na životinjama (ECEAE) i odgovornim tijelima Europske unije.

Peticija je pokrenuta 20. srpnja 2010. godine.

Vezane teme

Download

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting