Mreža protiv napuštanja životinja

| More

Udruga Prijatelji životinja osnovala je Mrežu protiv napuštanja životinja, projekt s ciljem umrežavanja udruga, pojedinaca i institucija koje se zalažu i rade na sprječavanju napuštanja životinja te na njihovom zbrinjavanju.

U koordinaciju Mreže uključeno je nekoliko volontera Udruge, no zbog sve većeg obujma posla dolazi do dodatne potrebe za volonterima koji bi pomogli.

Područje djelovanja bi bilo: kućne životinje, napuštene životinje, rad na Mreži protiv napuštanja životinja, koordiniranje s udrugama koje skrbe za životinje, organiziranje sastanaka, pisanje prijava, problemi vezani za skloništa i zbrinjavanje životinja, poticanje lokalnih zajednica na provedbu Zakona o zaštiti životinja i tako dalje, odnosno sve vezano za problem napuštanja životinja i kućnih životinja.

Tražimo volontera koji bi aktivno sudjelovao u koordinaciji Mreže, iskustvo nije nužno potrebno. Korisne osobine su komunikativnost, strpljenje, otvorenost, poznavanje rada na kompjuteru, timski rad, poznavanje engleskoga jezika i organiziranost.

Ukoliko se pronalaziš u tome i imaš želju pomoći i steći nova iskustva i znanja te doprinijeti poboljšanju stanja nezbrinutih pasa i mačaka u Hrvatskoj, prijavi se za volontiranje na projektu Mreža protiv napuštanja životinja.

Dobrodošli su svi, bez obzira koliko vremena mogu odvojiti za volontiranje, no zbog količine obveza i organizacije posla preferiramo stalnog redovitog volontera ili volonterku za koju kasnije postoji mogućnost zaposlenja u Udruzi.

Prijaviti se možeš putem prijavnice:

Mreža protiv napuštanja životinja

Ime i prezime::*

Godina rođenja:

Grad:

Zanimanje:

Kontakt broj::*

E-mail:

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting