27.12.10. Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak

| More

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA
Uprava za veterinarstvo
Odjel za zaštitu životinja
Gđa. mr. sc. Branka Buković Šošić, načelnica
Hotel International, Miramarska 24
10000 Zagreb

Predmet: Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak, vlasnika Đure Bugarina

Poštovana gospođo Šošić,

slijedom već poduzetih pravnih radnji Općinskog državnog odvjetništva u Sisku u povodu niza prekršajnih radnji koje je počinio vlasnik i odgovorna osoba Veterinarske stanice Sisak Đuro Bugarin, u obavljanju djelatnosti skloništa za napuštene životinje, podnosimo ovaj zahtjev za revizijom postojećeg rješenja.

Također tražimo da se odmah pa sve do zaključenja ovog upravnog postupka privremeno zabrani rad navedenom skloništu, zbog težine prekršaja koji se odgovornoj osobi i vlasniku Đuri Bugarinu stavljaju na teret, ali i mogućeg opetovanog počinjenja istih.

Osnovu nalazimo, osim u gore navedenom, i u nizu propusta u radu veterinarskih inspektora koji su ovlašteni za provedbu nadzora nad radom Veterinarske stanice Sisak, iako su na propuste upozoravani uzastopnim i višekratnim prijavama građana, čime su se i sami ogriješili o pozitivne zakonske propise.

Stoga pozivom na članak 123. stavak 1. točke 1. i 2. i stavak 2. točka 1. Zakona o općem upravnom postupku tražimo da pokrenete obnovu postupka dodjeljivanja rješenja za rad skloništa Veterinarske stanice Sisak iz gore navedenih razloga.

Ljubazno Vas molimo da nas pismeno obavijestite o Vašem daljnjem postupanju.

S poštovanjem,

Luka Oman
Predsjednik

U Zagrebu, 27. prosinca 2010.

Na znanje:

  1. MPRRR – Uprava za veterinarstvo
    Mr. sc. Sanja Šeparović, ravnateljica
    Hotel International, Miramarska 24
    10000 Zagreb
  2. MPRRR – Uprava za veterinarske inspekcije
    Mr. sc. Gordan Jerbić, ravnatelj
    Hotel International, Miramarska 24
    10000 Zagreb

Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak, vlasnika Đure Bugarina [ 114.06 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 1 [ 226.34 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 2 [ 355.56 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 3 [ 326.98 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 4 [ 328.81 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 5 [ 330.36 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 6 [ 347.70 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak  7 [ 358.16 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 8 [ 321.00 Kb ]Zahtjev za reviziju rješenja o odobrenju rada skloništa Veterinarske stanice Sisak 9 [ 138.50 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting