Hladetina

| More

Sastojci: 300 g dimljenog seitana, 2 korijena peršina, ¼ korijena celera, 2 mrkve, 1 glavica luka, 3 češnja češnjaka, 1 list lovora, papar, ulje, 3 žlice agar-agara, sol, začin za juhu

Priprema: Luk sitno narezati i pirjati na ulju dok ne omekša. Povrće (osim češnjaka) narezati na velike kocke i dodati na luk. Sve zajedno lagano pržiti oko 5 minuta, uz stalno miješanje. Zatim uliti 1 ½ l vode. Dodati lovor, papar, sol, češnjak i začin za juhu te na kocke narezani seitan. Kuhati 1 sat, a zatim dodati agar-agar i kuhati još 5-10 minuta, da se agar-agar rastopi. Dobro promiješati i ostaviti da se hladi preko noći.

Hladetina [ 129.37 Kb ]

Prethodni recept - Sljedeći recept

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting