23.12.16. Pohvala na asortimanu veganskih proizvoda te ponuda suradnje

| More

Kaufland k.d.
Vile Velebita 6
10 040 Zagreb
Hrvatska

Predmet: Pohvala na asortimanu veganskih proizvoda te ponuda suradnje

Poštovani,

u ime udruge Prijatelji životinja želim izraziti pohvalu na asortimanu veganskih i vegetarijanskih proizvoda k-take it veggie u ponudi Kauflanda. Budući da je marka nositelj V oznake, za koju smo zastupnici za Hrvatsku, vjerujemo da su proizvodi prepoznatljivi velikom broju građana. Želimo da ponuda proizvoda i dalje raste i dosegne što širi profil potrošača, s čime u vidu bismo Vam rado ponudili suradnju.

Budući da je hrvatsko tržište još uvijek siromašno vegetarijanskim i veganskim proizvodima, veseli nas što Kaufland u ponudi ima svoju veggie liniju proizvoda. S obzirom na to da je broj ljudi koji odabiru biljne proizvode zbog zdravstvenih, etičkih i ekoloških razloga u stalnom rastu, smatramo pohvalnim da Kaufland nastoji ići ukorak s rastućom potražnjom.

Kako sve više raste svijest o dobrobitima zdrave prehrane koja je bazirana na biljnim namirnicama, držimo da su ovi proizvodi atraktivni vrlo široko potrošačkom spektru. Stoga savjetujemo da k-take it veggie proizvode predstavljate kao proizvode namijenjene svima, bez obzira na prehrambene navike. Naime, iz našeg iskustva poželjno je takve proizvode kod promocije usmjeriti prema svim potrošačima, a ne samo prema vegetarijancima i veganima, kako se ne bi ograničavala ciljana skupina potrošača. Činjenica je da se takvi proizvodi sve više nalaze u košarici potrošača koji još uvijek nisu vegetarijanci ili vegani. Iz istog razloga dobro ih je na policama uvrstiti uz odgovarajući asortiman i ne odvajati od ostale ponude.

Pozivamo Vas da i dalje širite ponudu veganskih i vegetarijanskih proizvoda i takve proizvode uvodite i pod drugim Kaufland markama te na njih postavite V oznaku, koja će dodatno privući sve vrste potrošača.

Otvoreni smo za suradnju, a zainteresirati bismo Vas možda mogli i kao organizatori iznimno uspješnog ZeGeVege festivala održivog življenja u Zagrebu, kojeg svake godine posjeti preko 40.000 ljudi. Veselilo bi nas da Vam svoje ideje izložimo na kratkom sastanku prema Vašim prilikama.

Zahvaljujem na pažnji te se veselim skorom odgovoru.

S poštovanjem,

Antonija Magaš

U Zagrebu, 23. prosinca 2016.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting