Svi smo mi dio istog svijeta

| More

Prijatelji životinja, u suradnji s PETA-om, sinkronizirali su na hrvatski jezik film Svi smo mi dio istog svijeta (Share the World), namijenjen edukaciji djece u vrtiću i nižim razredima osnovne škole. Glasove su dali Dalibor Petko, Tamara Loos i Zlata Mück.

Svi smo mi dio istog svijeta je edukativni program osmišljen kako bi zaokupio pozornost djece izvrsnim snimkama životinja i zanimljivim temama za raspravu. Svaki od pet dijelova filma može se koristiti i kao zasebna cjelina.

Film potiče djecu na razumijevanje da su životinje živa bića koja osjećaju i prema kojima treba postupati s suosjećanjem. Potiče kod djece i osjećaj odgovornosti prema životinjama i okolišu te njeguje dječje oduševljenje i poštovanje prema bogatstvu prirodnoga svijeta.

Film Svi smo mi dio istog svijeta i plakat istoimenog naziva, kojega je izradio Edukacijski dječji centar Aris te upute za rad s filmom i plakatom, dostupni su u udruzi Prijatelji životinja i mogu se besplatno naručiti putem prijavnice na dnu članka.

Postoji mogućnost i da predstavnici Udruge posjete vrtić i prikažu spomenuti film uz komentare i razgovor s djecom. Prijatelji životinja nude bojanke i ostale besplatne materijale o pravilnoj skrbi za kućne životinje, zdravoj prehrani i brizi za čisti okoliš.

Udruga u dogovoru s vrtićima i školama, organizira predavanja i projekcije filmova, sadržajem i trajanjem primjerene djeci, posjete vrtiću s psom kako bi djeca učila o brižnom postupanju prema životinjama te je otvorena za druge oblike suradnje.

Svi smo mi dio istog svijeta

Ime vrtića ili osobe:

E-mail:

Adresa:

Vezane teme

Svi smo mi dio istog svijeta

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting