Prijatelji životinja u Erasmus+ projektu

| More

Ovo je način kako EU financira djelatnike uključene u obrazovanje odraslih

Prijatelji životinja i Agencija za mobilnost i programe Europske unije potpisali su Ugovor o provedbi projekta u okviru programa Erasmus+ za razdoblje od početka 2015. do kraja 2016. godine.

Cilj projekta je profesionalizacija djelatnika organizacije, uz unapređenje znanja zaposlenika i volontera organizacije po pitanju poučavanja i upravljanja, te istovremeno otvaranje prema europskom iskustva, a sve kako bi se poboljšala kvaliteta informacija i edukativne mogućnosti organizacije prijavitelja.

U dvogodišnjem projektu 11 djelatnika i volontera će sudjelovati na treninzima. Svrha je poboljšati njihova znanja i vještine u pedagoškom području i području upravljanja. Sudionicima osposobljavanja se otvaraju nova područja rada unutar Udruge i poboljšava njihova osobna profesionalizacija.

U tom se kontekstu kroz ovaj projekt Prijatelji životinja žele otvoriti europskoj ideji, omogućiti djelatnicima upoznavanje sličnih organizacija koje djeluju u drugim europskim državama i tako prilagoditi svoju informacijsku i edukacijsku ponudu rastućoj europskoj ciljanoj skupini. Naposljetku, projekt odgovara na potrebu za modernizacijom i korištenjem novih metoda s područja informacijskih komunikacija što će pomoći povećati atraktivnost i učinkovitost informativnih i edukacijskih programa koje udruga Prijatelji životinja nudi javnosti.

Vezane teme

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting