Postanite pravni član

| More

Poštovani,

pozivamo tvrtke, institucije, udruge i druge pravne osobe da nam se pridruže i postanu naši članovi.

Kroz svoje dugogodišnje zalaganje i rad, udruga Prijatelji životinja izrasla je u jednu od najvećih udruga u ovom dijelu Europe u svom području djelatnosti, s velikom prepoznatljivosti u javnosti i stečenim ugledom. Uz veliku požrtvovnost naših članova i volontera iza nas su stotine uspješnih kampanja, akcija, sajmova i festivala kojima smo skrenuli pozornost na pitanje zaštite životinja, kao i educirali javnost o mnogim aspektima održivog načina života.

Članstvo u Prijateljima životinja je otvoreno za sve građane pa tako i pravne osobe koji podržavaju djelovanje i ciljeve Udruge.

Pozivamo Vas da vašim članstvom u udruzi Prijatelji životinja date potporu ostvarenju naše zajedničke vizije te iskoristite mogućnosti promocije, kao i umrežavanja s našim ostalim članovima - pravnim osobama.

Članstvom također stječete popuste i pogodnosti za vašu tvrtku kao i njene zaposlenike, koje smo se za vas potrudili osigurati kod naših mnogobrojnih partnera.

Web stranica Prijatelja životinja broji preko 4000 posjeta dnevno, mailing lista više od 35.000, a vodimo i posjećenu Facebook stanicu te smo prisutni i na drugim socijalnim mrežama. Rado ćemo se svima pohvaliti svakim novim dobivenim članom - pravnom osobom.

Vjerujemo da ćete odabrati ovaj način potpore, da ćete prepoznati pogodnosti koje pruža članstvo u udruzi Prijatelji životinja i razne mogućnosti širenja suradnje.

Pristupnicu za članstvo možete ispuniti ovdje.