19.07.16. Najava 9. ZeGeVege festivala

| More

Prijatelji životinja najavljuju još veći, zanimljiviji, pun novosti, jedinstven festival održivog življenja

- Hrvatska Veganmania, Zagreb, Trg bana Jelačića, 2. i 3. rujna 2016.

Više od 100 domaćih i inozemnih zanimljivih izlagača/ica zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na ovogodišnjem dvodnevnom ZeGeVege festivalu koji će se održati u petak, 2. rujna 2016. (9-21 sat) i u subotu, 3. rujna 2016. (9-19 sati).

Bogat program radionica kuhanja i predavanja o različitim područjima veganstva, ekologije i održivog življenja plijenit će svojom raznovrsnošću pažnju posjetitelja. Brojni glazbenici/ce i plesne skupine koji podržavaju održiv način življenja te zaštitu i prava životinja izmjenjivat će se tijekom oba dana ZeGeVege festivala na pozornici i cijelome Trgu bana Jelačića na kojem se održava Festival.

Osim šest restorana, biljnih sladoleda i sirovih kolača, posjetitelje/ice očekuju mnoge druge zanimljivosti kao što su veganski kebab, burgeri od konoplje, sušeni bučini rezanci i ukusne energetske pločice. Uz prigodnu vegansku ponudu hrane, predstavit će se i razni kozmetički proizvodi na biljnoj bazi, primjerice ZeGeVege sapun od lavande, ali i proizvodi poput ekološke četkice za zube od bambusa, četkica za zube za kućne ljubimce, a posebnu pozornost privlači i najavljeno solarno kuhalo.

Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj, na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla i proizvodi prijateljski prema okolišu, ove godine odvija se pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Hrvatskog Sabora - Odbora za zaštitu okoliša i prirode, Grada Zagreba i gradonačelnika, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Raznovrstan i zanimljiv program, više od 40.000 posjetitelja i odlična atmosfera s prošlogodišnjeg ZeGeVege festivala jamstvo su i preporuka da se posjeti 9. ZeGeVege festival.

Ova međunarodna manifestacija zanimljiva je, zabavna i edukativna te značajna u promicanju održivog načina življenja, odnosno dobrobiti ljudi, okoliša i životinja. Cjelokupna organizacija ZeGeVege festivala je neprofitnog karaktera.

Prijatelji životinja pozivaju predstavnike/ce svih medija da svojim objavama i medijskim pokroviteljstvom podrže ZeGeVege festival.

Više informacija i najavni video za 9. ZeGeVege festival nalaze se na www.zegevege.com i ZeGeVege Festival Facebook stranici.

ZeGeVege festival [ 622.30 Kb ]ZeGeVege festival [ 490.50 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting