Biljna mlijeka osvajaju svijet

| More

Prijatelji životinja osmislili su i objavili vodič za povećanje veganske ponude u ugostiteljskim objektima simpatična imena „Biljna mlijeka osvajaju svijet”, koji je kao izvor korisnih informacija i savjeta dostupan svima i OVDJE.

Vodič je nastao u suradnji s Ministarstvom zdravstva i Turističkom zajednicom grada Zagreba, i poslan na čak 1500 adresa ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj kako bi ih korisnim informacijama, zanimljivim receptima i konkretnim podacima potaknuli na proširenje ponude bez namirnica životinjskog podrijetla, čime bi ujedno unaprijedili svoje usluge.

Kroz vodič svi se mogu upoznati s biljnim zamjenama za mlijeko, sir, šlag, vrhnje i ostale sastojke životinjskog podrijetla dostupne u Hrvatskoj te saznati kako je lako prilagoditi sastav svim jelima i napitcima. Zanimljivim pristupom vodič daje ideje za mnoge nove biljne proizvode koje će rado iskušati svi, neovisno o njihovim prehrambenim navikama.

Saznajte zašto biljna mlijeka osvajaju svijet, zašto su izvrsna za kavu, kojih sve vrsta ima i što se sve pomoću njih može napraviti, kao i gdje se mogu nabaviti. U vodiču se pojašnjava i zašto je važno imati vegansku ponudu te koje su sve prednosti biljnih jela i napitaka. Sigurni smo da će sve zainteresirati recepti za kavu dalgona, cheesecake, Dunavske valove, tiramisu, Ledeni vjetar, torte Snickers, Sacher i Schwarzwald, mađaricu, kremšnite, burek, pizzu te druga jela i napitke koji lako mogu postati dio ugostiteljske ponude, uz savjete koji dolaze uz njih. U vodiču se uz savjete profesionalnih kuhara nalazi i recept Igora Barberića, dugogodišnjeg vegana

Vezane teme

Biljna mlijeka osvajaju svijet [ 372.92 Kb ]Biljna mlijeka osvajaju svijet [ 71.42 Kb ]Biljna mlijeka osvajaju svijet [ 651.89 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting