28.07.11. Justin Bieber u Hrvatskoj!

| More

Prijatelji životinja i PETA najavljuju: Justin Bieber u Hrvatskoj!

- Mlada pjevačka zvijezda poručuje: Ne kupujte - udomite napuštenu životinju

Justin Bieber za sobom ima životno razdoblje ispunjeno brojnim hit-singlovima, koncertima, pojavljivanjima na televiziji, dokumentarnim filmom o njegovom životu te brojnim nagradama. Unatoč svom zauzetom rasporedu, Justin je našao vremena da za PETA-u snimi plakat s kojeg poziva na udomljavanje životinja.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji između Prijatelja životinja i PETA-e, svjetska atrakcija Justin Bieber pojavit će se na plakatima 'Životinje vam mogu izmamiti osmijeh' i u Hrvatskoj!

Justin želi da se zna kako svaka kupnja životinje oduzima dom psu koji u skloništu željno očekuje obitelj koja bi ga prigrlila. 'Doista je važno da ljudi udomljuju životinje', izjavljuje Bieber. 'Ja stvarno potičem na odlazak do skloništa za životinje ili negdje drugdje gdje možete dobiti psa koji je napušten ili iz nekog drugog razloga nema dom.'

Osim oduzimanja šanse za novim životom napuštenom psu ili mački, kupnja životinje podržava nehumane uvjete u kojima se životinje za uzgoj drže, a ne treba zaboraviti ni da životinje nisu artikli i da ne bi trebale biti predmetom trgovine.

Stoga, ako razmišljate o nabavci životinje, poslušajte Justina i pružite napuštenoj životinji šansu za novi život!

Ova akcija dio je kampanje 'Obitelj na more, a pas na ulicu?' koju udruga Prijatelji životinja provodi u suradnji s Gradskim uredom za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Justin Bieber plakat [ 330.15 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting