19.05.14. Pomoć životinjama u poplavljenim područjima

| More

Državna uprava za zaštitu i spašavanje
Nehajska 5
10000 Zagreb

Predmet: Pomoć životinjama u poplavljenim područjima

Poštovani,

obraćamo Vam se u ime udruge Prijatelji životinja, udruge Pobjede, drugih udruga i naših brojnih članova i volontera s kojima smo u kontaktu i koji su spremni pomoći.

S terena kod Gunje imamo informacije da postoje životinje kojima je potrebna pomoć te im se može pomoći jer su gorska služba spašavanja i ostali uključeni u spašavanja na ugroženom području spremni pomoći, no nemaju dozvolu obići kuće i spasiti životinje kojih ima dosta po tavanima i sličnim mjestima gdje su ih ostavili skrbnici.

Molimo Vas da apelirate na sve nadležne da dozvole službama koje su uključene u spašavanje da krenu u spašavanje životinja kojima se treba i može pomoći.

Također, imamo volontere koji su spremni doći na teren i uključiti se u spašavanje životinja koji su ostale u poplavljenim područjima, donijeti potrebnu hranu, deke, lijekove i sve ostalo potrebno.

Problem na koji smo naišli je nedostatak informacija s terena od strane nadležnih službi koje nam mogu javiti gdje je moguće doći, ostaviti namirnice i potrepštine te gdje se može fizički pomoći sa spašavanjem i zbrinjavanjem životinja.

Molimo Vas da nam se javite kako bismo se kvalitetno s Vama koordinirali i logistički osigurali potrebnu pomoć te Vas molimo da službe čim prije krenu u akciju spašavanja životinja.

Možete nam se javiti na prijatelji.zivotinja@inet.hr i na 091 5067905.

S poštovanjem,

Luka Oman
Prijatelji životinja

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting