Podržite rad Udruge trajnim nalogom

| More
Kava manje – vaš dar za životinje

Dragi naši prijatelji,

iznova vam se zahvaljujemo na vašoj iznimno važnoj podršci koja je omogućila da 2017. godina bude jedna od najuspješnijih godina u povijesti rada naše Udruge. Ovo je godina u kojoj također imamo šansu puno napraviti za životinje, ali trebamo vašu pomoć.

Znamo da u ova užurbana vremena malo tko ima snage i vremena za volontiranje ili da napravi nešto sam kako bi pomogao životinjama. Ali želja da se pomogne i potreba da se stvari mijenjaju nabolje svakako postoji. Planovi koje imamo za ovu godinu, da novi Zakon o zaštiti životinja ne ostane mrtvo slovo na papiru, zahtijevaju izniman financijski angažman. Vaše donacije u vidu trajnog naloga bile bi nam od neprocjenjivog značaja.

Trajni nalog olakšava nam planiranje i za nas podrazumijeva sigurnost da možemo računati na kontinuirani priljev sredstava i pokrivanje troškova, a vama bi omogućilo da nam pomognete na redovitoj bazi na način da to ne ošteti vaš kućni budžet.

I iznos cijene jedne kave mjesečno već vas aktivno uključuje. Donirajte putem trajnoga naloga 10, 20 ili više kuna mjesečno, prema vašim mogućnostima. Neka svaki budući uspjeh Udruge bude i vaš osobni uspjeh!

Sve što trebate je otići do banke ili preko internetskog bankarstva otvoriti trajni nalog prema našem računu IBAN: HR9424020061500072878 s mjesečnim iznosom koji sami odredite. Kao model i poziv na broj možete upisati: Model: 99, Poziv na broj: vaš OIB ili datum rođenja.

Dodatni podaci:
SWIFT kod: ESBCHR22
Erste banka, Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka

Svaka donacija nam je iznimno značajna, bez obzira na iznos! Sa svakom donacijom mogli bismo učiniti mnogo više za životinje i održivo življenje.

Duboko vjerujemo da ćemo i ovu godinu zajedno učiniti sjajnom godinom za životinje ako uspijemo prikupiti dovoljno donacija za pokrivanje neizbježnih troškova.

Vaša mjesečna donacija životinjama pravi golemu razliku i znači cijeli svijet!

Hvala vam,

vaši Prijatelji životinja

Kava manje - vaš dar za životinje [ 100.64 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting