17.01.02. Promocija knjige 'Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan'

| More

Udruga Prijatelji životinja poziva vas na promociju knjige Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan u četvrtak, 17.1.2002. s početkom u 17 sati. Promocija će se održati u klubu MAMA, Preradovićeva 18.

U izdanju Udruge Prijatelji životinja, u Hrvatskoj se po prvi puta pojavio prijevod knjige Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan ugledne britanske aktivistice za prava životinja i vegetarijanstvo Juliet Gellatley, članice organizacije VIVA! (Vegetarian International Voice for Animals, u prijevodu Međunarodni vegetarijanski glas za životinje).

Ova odlična knjiga autoričin je odraz petnaestogodišnjih istraživanja o uzgajanju i ubijanju životinja za hranu kao i proučavanja vegetarijanizma, a ujedno pruža i puno informacija o ekologiji, zdravlju, prehrani i uzgoju životinja u mesnoj industriji.

U četvrtak, 17.1.2002. s početkom u 17 sati, u klubu MAMA, Preradovićeva 18, Zagreb, održat ćemo promociju hrvatskog izdanja knjige uz prikazivanje dvadesetominutnog filma Devour the Earth Paula McCartneya i Vegetarijanskog društva Velike Britanije.

'Ova knjiga će vas korak po korak provesti kroz promjene od mesojeda do vegetarijanca. Na svako pitanje je odgovoreno, svaka dilema je srušena i sve je razvrstano.

'Ako već jesi vegi, ova knjiga pružit će ti vjeru i znanje za dokazivanje tvojih uvjerenja. Ako su tvoji roditelji zabrinuti, ova knjiga će ih umiriti. Ako tražiš podatke, ovdje ćeš ih naći.

'Mnogi smatraju da je čudno prestati jesti meso i ribu, no danas to podržavaju i znanstvenici diljem svijeta. Postati, biti i ostati vegetarijanac znači imati hrabrosti ustrajati u onome u što vjeruješ. Ja sam to i sama prošla! Postala sam vegetarijanka s 15 godina. Najvažnija stvar koju sam naučila jest da jedna osoba ipak može mijenjati svijet, mijenjajući najprije samoga sebe.' - Juliet Gellatley

kako_postati

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting