27.05.20. Obilježavanje Međunarodnog dana kastracije slobodnoživućih mačaka

| More

veterinarskim stanicama
- svima-

Poštovani,

pozivamo Vas da se pridružite obilježavanju Međunarodnog dana kastracije slobodnoživućih mačaka koji svakoga 27. svibnja dobiva sve veću podršku diljem svijeta.

Molimo Vas da iskoristite svoje dragocjeno znanje i utjecaj za promicanje kastracije muških i ženskih skrbničkih i slobodnoživućih mačaka. Za slobodnoživuće mačke provjereni projekt Uhvati-Kastriraj-Vrati je i način ispunjenja dijela zakonskih obaveza gradova i općina.

Prethodnih godina veterinarske ambulante u Zagrebu, Čakovcu i drugim gradovima, koje su se odazvale ovom pozivu, o svojemu trošku kastrirale su po dvije mačke s ulice, na čemu smo vrlo zahvalni. Voljeli bismo da i ove godine bude odaziva pa Vas molimo da nam se javite ako ste zainteresirani pomoći na takav ili na neki drugi način. Svoje humane aktivnosti vezane uz ovu inicijativu možete podijeliti s nama kako bismo ih proširili na društvenim mrežama i tako vam i javno zahvalili.

Također, još jednom koristimo priliku da Vas pozovemo da se pridružite projektu kastracije pasa i mačaka po povoljnijim cijenama za one koji ispunjavaju uvjete i trebaju takvu pomoć, a koji provodimo već godinama upravo zahvaljujući suradnji s veterinarima koji su odlučili pomoći sudjelovanjem. Bit će nam drago da nam se javite za više informacija.

Usput Vam šaljemo i naš raniji dopis vezan za pomoć pri provedbi Zakona o zaštiti životinja.

Unaprijed hvala na svemu poduzetom.

Srdačan pozdrav,

Luka Oman
predsjednik Udruge
posebni savjetnik ministra poljoprivrede za područje zaštite životinja

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting