Suradnja s Vegefino

| More

Suradnja s Vegefino

Vama Vegefino Ćevapčići, Prijateljima životinja 1 kuna :)

I to nije sve: Vama Tofu kajgana, Prijateljima životinja 1 kuna :)

Kupi Vegefino Ćevapčiće i uz kulinarski užitak doniraš kunu Prijateljima životinja

Vegefino ponudio je suradnju Prijateljima životinja s ciljem podrške te je odlučio da jedan od njihovih najboljih proizvoda bude dio lijepe priče.

Vegefino Ćevapčići vrlo su ukusan i zdrav gotov veganski proizvod koji se brzo i jednostavno priprema. Namijenjeni su svima te su idealni za grilanje ili pripremu po želji u vlastitome domu. Svojim okusom, izgledom, mirisom, bojom i teksturom podsjećaju na ćevape od mesa životinja te se tako i konzumiraju, najbolje uz lepinju, luk i ajvar. Drže se u hladnjaku te ih samo treba podgrijati. Osim što su znatno zdravija verzija ćevapa, promiču nenasilje prema životinjama te brigu za očuvanje okoliša. Od svakih prodanih Vegefino Ćevapčića jedna kuna donira se Prijateljima životinja. Možete uživati u odličnom okusu, dobro se najesti i ujedno doprinijeti radu udruge Prijatelji životinja. Vegefino Ćevapčići odličan su poklon bilo da želite razveseliti nekog ili promovirati vegansku prehranu.

Kupi Tofu kajganu i uz zadovoljne okusne pupoljke doniraš kunu Prijateljima životinja

Kroz sudjelovanje u projektu Prijatelja životinja „Proizvodimo održivo, jedimo zeleno” Vegefino je osmislio jedan novi veganski proizvod naziva Tofu kajgana te je odlučio dodatno podržati rad udruge Prijatelji životinja. Tofu kajgana je gotov proizvod kojeg je dovoljno samo podgrijati kako bi uživali u bogatom okusu kajgane koja će zadovoljiti i izbirljive i svojom bojom i mirisom. S ovom kajganom bez kolesterola ne morate razmišljati o pretrpanim kokošinjcima niti o globalnom zatopljenju već se jednostavno možete prepustiti ovom inovantnom veganskom proizvodu. Bilo da želite razveseliti sebe ili nekog upoznati sa činjenicom da se odricanjem jedenja jaja ne mora odreći i kajgane od svake prodane Vegefino Tofu kajgane jedna kuna ide Prijateljima životinja za rad na zaštiti i pravima životinja te promociji veganstva.

Vegefino je hrvatski proizvođač veganskih proizvoda koji je nastao u želji da kupcima ponudi nešto novo, ukusno i fino te na svim svojim proizvodima imaju europsku V-oznaku.

Vegefino Ćevapčići i Vegefino Tofu kajgana mogu se kupiti na www.vegefino.com i u trgovinama zdravom hranom, a uskoro i šire.

Vezane teme

Vegefino - čevapčići [ 70.07 Kb ]veganska kajgana [ 122.66 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting