Intervju s Tvornicom zdrave hrane

| More

Tvornica zdrave hrane [ 104.17 Kb ]

Tvornica zdrave hrane ove godine izlaže po peti put na ZeGeVege festivalu, a ujedno je i sponzor ZeGeVegea. Koja je vaša motivacija za sudjelovanje na Festivalu?

S obzirom na to da nam je peti, jubilarni, moramo proslaviti! Povoljnijim cijenama za kupce, sigurno! 😊 Motivira nas što se iz godine u godinu pokazalo da napredujemo mi, vi kao organizatori, posjetitelji kojih je sve više, pa samim time i cijela naša zajednička suradnja. Ne bismo takvom uhodanom timu rekli „ne”. Veselimo još jednom izdanju i pripremamo razna iznenađenja!

Jeste li u proteklim godinama primijetili promjenu u ozračju ZeGeVege festivala? Postavljaju li vam kupci drukčija pitanja i traže li katkada savjete za pripremanje veganskih jela?

Promjenu atmosfere ne, ali veću zainteresiranost, bolju informiranost i sve bolje komentare prolaznika ili kupaca, svakako. Mi i u svojem poslovanju primjećujemo znatne promjene nabolje, pogotovo nakon prošlogodišnje pandemske godine. Za veganske recepte nam se ljudi obraćaju od prvoga dana našeg postojanja, no sada je to postala uzajamna razmjena recepata, savjeta, kulinarskih tajni... kako to radimo online, tako na ZeGeVege festivalu to radimo i offline.

Možete li izdvojiti neke proizvode iz svoje veganske ponude koji su posebno dobro prihvaćeni na hrvatskome tržištu? Jesu li neki proizvodi dobili na popularnosti nakon sudjelovanja Tvornice zdrave hrane na ZeGeVege festivalu?

Ne bismo rekli da je izričito neki proizvod dobio na popularnosti, ali svakako mi kao brend i kao priča jesmo. Vole nas svi oni koji su godinama s vama rasli i „brijali” na zeleno, zdravo i vegansko, a koji za nas možda nisu znali na samim počecima, i na tome vam hvala. Što se samih proizvoda tiče, izgleda da je ista situacija i u našem webshopu i u poslovnicama, a i na festivalima poput ZeGeVegea. Chia sjemenke, maslaci od orašida, himalajska sol i kokosovo ulje jednostavno su uvijek na tronu. Moramo ipak naglasiti kako na ZeGeVege festivalu bude i kupaca s preferencijama prema našim Nutrigold mahunarkama, žitaricama, kao i suplementima poput raznih vitamina i minerala.

Tvornica zdrave hrane [ 240.31 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting