Volonter na ZeGeVege festivalu

| More

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na ovogodišnji - 8. ZeGeVege festival održivog življenja!

Cilj festivala je upoznati građane s lakoćom življenja na održivi, ekološki i zdraviji način kojim se pri korištenju prirodnih resursa u svrhu ispunjavanja ljudskih potreba ne narušava okoliš, život ostalih životinja i dobrobit drugih ljudi.

I ove će se godine ZeGeVege održati dva dana - u petak, 4. rujna (9-21 sat) i subota, 5. rujna (9-19 sati).

Ovogodišnji ZeGeVege festival organizira se u sklopu Veganmanije, a na Trgu bana Jelačića predstavit će se brojni izlagači koji će svojom ponudom i degustacijama. I na ovom ZeGeVege festivalu, osim ukusne zdrave hrane i preko 80 štandova, sve posjetitelje očekuju besplatna šminkanja i masaže, promotivne prodaje, ekološke inovacije, video projekcije i mnogo drugih zanimljivosti koje će ga učiniti još privlačnijim.

Volonteri će pomagati oko utovara i istovara opreme, postavljanja i raspremanja štandova izlagača (ali neće raditi na njima), dijeliti letke i brošure, upućivati građane, pomagati prilikom održavanja radionica, predavanja, glazbeno-scenskog programa te dječjeg kutka. Osigurano je osvježenje i topli obrok, no prijevoz volonteri trebaju osigurati sami.

Zainteresirani volonteri mogu se uključiti i u samo organizaciju festivala te pomoći u administrativnim poslovima potrebnim pri realizaciji.

Bit će nam drago da nam se javite kako bismo zajedno učinili ovogodišnji festival još ljepšim, zanimljivijim i uspješnijim!

Za volontiranje na Festivalu možete se prijaviti preko VCZ-a ili ispuniti prijavnicu ovdje.