Informacije o online kartičnom plaćanju

| More

Doniranje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo Web Studio payment gateway servis za Internet naplatu, koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.

Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome sto će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis 'SSL Secured', te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Diners Club International VISA MasterCard

Maestro Discover

MasterCard ID Check Verified by Visa

wsPayWeb

Udruga Prijatelji životinja obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših donatora. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o donatorima i informiramo ih o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo donatorima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za aktivističke kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo članovima Udruge kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi članovi udruge Prijatelji životinja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.