07.10.08. Ja volim životinje

| More

Drugo završno snimanje za hrvatski band aid za životinje

Nakon prvog snimanja na kojem su svoj glas za pjesmu i spot 'Nema isprike' dali Oliver Dragojević, Lea Dekleva, Marko Tolja, Ines Bojanić, Iva Bagić, Maja Posavec (Detour) na drugo snimanje dolaze Toni Cetinski, Massimo Savić, Maja Vučić, Leona Paraminski, Tina Vukov i Jelena Radan kako bi se pridružili hrvatskom band aidu za životinje.

Pozivaju se predstavnici medija na drugo završno snimanje pjesme i spota za projekt 'Ja volim životinje' koje će se održati u utorak, 7. listopada 2008. u 14 sati u studiju dB, Heinzelova 25, Zagreb.

Projekt 'Ja volim životinje' je humanitarnog karaktera i za cilj osim skretanja pozornosti na zaštitu i prava životinja ima i izgradnju utočišta za zlostavljane životinje. Osmišljen je tako da usprkos teškim situacijama u kojima se nalaze životinje, potiče na pozitivno razmišljanje i aktivno zalaganje građana za zaštitu i prava životinja, te bolju budućnost svih nas na ovom planetu.

Tekst i glazbu za pjesmu 'Nema isprike' napisala je kantautorica Lea Dekleva. Video spot će snimiti i producirati Vanja Vascarac, a fotografirat će Filip Čargonja.

U kreativnom i medijskom smislu projektu se pridružila i dala svoj dobrovoljni udio kreativna agencija TBWA iz Zagreba i marketinška tvrtka b.i.p..


Ja volim životinje 3 [ 64.23 Kb ]Ja volim životinje 4 [ 75.65 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting