Godišnja nagradna igra

| More

Kako bismo izrazili zahvalnost na vašoj potpori pozivamo vas da sudjelujete u velikoj nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade. Za sudjelovanje nije potrebno odgovoriti na nikakvo pitanje već u njoj automatski sudjeluju svi koji su platili članarinu za tekuću godinu. Dakle, ako niste učlanjeni, pozivamo vas da to učinite odmah, a ako već jeste molimo vas da platite članarinu i sudjelujete u nagradnoj igri. Svi koji plate više od 50 kuna, koliko iznosi minimalna godišnja članarina, postaju i donatori. Time također povećavaju svoju šansu u nagradnoj igri i to toliko puta koliko je puta njihova donacija veća od godišnje članarine.

Brojne zanimljive nagrade koje se sastoje od proizvoda ili usluga tvrtki koje daju popuste članovima udruge Prijatelji životinja, a tokom godine će se i nadopunjavati sve do kraja godine odnosno do izvlačenja. Popis nagrada možete pogledati u nastavku. Broj nagrada će se povećavati tijekom godine.

Učlaniti se možete putem obrasca, dok članarinu možete uplatiti preko kreditne kartice, žiro računa, ili direktno u uredu Udruge, Gajeva 47, Zagreb.

Pridružite se!

Popis nagrada:

Vezane teme

Godišnja nagradna igra [ 41.08 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting