Humanitarni gala koncert 'Operne zvijezde za Spas'

| More

Udruga Prijatelji životinja ispred Mreže protiv napuštanja životinja pridružuje se pozivu na humanitarni gala koncert 'Operne zvijezde za Spas'.

Udruga za zaštitu životinja Spas, ujedno i azil za napuštene životinje s područja Varaždinske županije, zajedno s opernim zvijezdama organizira 30. kolovoza 2012. u 20 sati (u sklopu programa Špancirfesta) humanitarni gala koncert 'Operne zvijezde za Spas'.

Koncert će se održati u gledalištu varaždinskog HNK te će biti dio programa ovogodišnjega Špancirfesta i na taj način oplemeniti ovogodišnje izdanje i podići rejting Festivala, kao i samoga grada, ali isto tako uvelike pomoći malim štićenicima udruge Spas.

Na koncertu će nastupiti operne zvijezde u pratnji vrhunskih korepetitora, a kvalitetu koncerta pokazuje i interes za koncert što se tiče broja posjetitelja koji uvelike premašuje kapacitete varaždinskog HNK, kao i interes većega broja pjevača koji nisu, nažalost, mogli biti uključeni ovaj put, a nastupaju u Bečkoj i Berlinskoj operi.

Na ovaj humanitarni gala koncert bit će pozvane ugledne osobe iz javnog i političkog života grada Varaždina, Varaždinske županije kao i državni vrh Republike Hrvatske, a također će pozivi biti upućeni i na adrese uglednih gospodarstvenika Varaždina i Varaždinske županije.

Grad Varaždin, Hrvatsko narodno kazalište Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina pokrovitelji su ovoga projekta.

Ovaj koncert organizira se na inicijativu hrvatskih opernih zvijezda kako bi pomogle Udruzi za zaštitu životinja Spas kroz prikupljanje novca prodajom ulaznica (cijena ulaznice je popularnih 50 kn) za koncert te prikupljanjem donacija, budući da su Udruga i azil u izuzetno teškoj financijskoj situaciji. Sav prihod od prodaje ulaznica i donacija ide za izgradnju karantene za bolesne životinje u Udruzi Spas.

Popis izvođača:

Humanitarni gala koncert 'Operne zvijezde za Spas' [ 48.89 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting