'Hrana za mir' - gostovanje Willa Tuttlea

| More

S velikim veseljem najavljujemo posjetu i predavanje autora knjige Hrana za mir Willa Tuttlea, 4. srpnja 2013. u hotelu Esplanade u Zagrebu, s početkom u 18 sati.

Dođite i poslušajte jednog od najvećih govornika za prava životinja!

Hrana je naša najintimnija i najotvorenija veza s prirodnim životnim poretkom i našim kulturnim nasljeđem. Sve više postaje očito kako prehrambeni izbori koje činimo vode k degradaciji okoliša, ogromnim zdravstvenim problemima ljudi i nezamislivoj okrutnosti nad svim bićima.

Utjelovljujući razne teorije i učenja – od mitologija, religija i društvenih znanosti - Hrana za mir predstavlja nacrt boljeg, osnažujućega shvaćanja svijeta, temeljenog na shvaćanju dalekosežnih posljedica naših prehrambenih navika i mentaliteta koji ih podržava.

Za sve savjesne ljude, bez obzira na religijsku pripadnost, autor nudi niz univerzalnih načela koje mogu slijediti kako bi se ponovno povezali s hranom koju jedemo, onime što je potrebno kako bi ona nastala i što se događa nakon što je konzumiramo.

Hrana za mir predlaže načine pomoću kojih možemo napredovati kao ljudska vrsta i razviti vlastitu svijest kako bismo bili slobodniji, inteligentniji, puni ljubavi i sretniji.

Hrana za mir [ 39.17 Kb ]


Dr. Will Tuttle je nagrađivani američki spisatelj, govornik, edukator, pijanist, skladatelj i autor knjige 'Hrana za mir'. Magistrirao je društvene znanosti na sveučilištu San Francisco State i doktorirao filozofiju obrazovanja na Kalifornijskom sveučilištu u Berkeleyju.

Već 15 godina održava predavanja o vegetarijanstvu i ljudskim potencijalima. Kao predavač na koledžu predavao je o filozofiji, mitologiji, religiji, društvenim znanostima i kreativnosti.

Rođen je 1953. godine, a vegan je od svoje dvadeset i sedme godine. Čest je govornik na vegetarijanskim i duhovnim skupovima te konferencijama i događajima posvećenim pravima životinja. Intenzivno se bavi jogom, meditacijom i vježbama za razvoj intuicije. Skladao je i objavio osam glazbenih albuma s originalnom glazbom za glasovir.

Objavivši knjigu Hrana za mir, sa suprugom Madeleine Tuttle, umjetnicom podrijetlom iz Švicarske, putuje i drži brojna predavanja, radionice i koncerte diljem Sjeverne Amerike i Europe s ciljem promoviranja veganstva i svjetskog mira.

Svoju predanost promicanju prava životinja i mira Tuttle je pokazao i odrekavši se komocije građanskog života i sveučilišne karijere, putujući u kamp-kućici diljem svijeta kako bi držao predavanja i širio poruku nenasilja. Godišnje održi 150 predavanja.

Suorganizator je besplatne internetske audio konferencije Veganpalooza, svjetskog vegetarijanskog seminara koji će se ove godine održati po drugi put, od 15. do 18. kolovoza 2013.

Will Tuttle

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting