Poziv na radionicu OEW

| More

Ako radite ili volontirate u udruzi za zaštitu životinja ili ste uključeni u programe edukacije djece u Hrvatskoj ili u zemljama regije, prijavite se na besplatni program koji smo organizirali zajedno s organizacijom DogsTrust.

Radionica se održava u Zagrebu od 11. i 12. travnja, a prijave primamo do 21. ožujka.

Ove godine u Dubrovniku od 11-13. listopada održava se ICAWC tj. Međunarodna konferencija o dobrobiti životinja i zato organiziramo ovu prvu radionicu povezanu s edukacijom djece, a druga će biti pred samu konferenciju i tema će biti ponašanje životinja (Overseas Behaviour Workshop – OBW).

Učitelji i odgajatelji koji rade s djecom edukacije povezane sa životinjama su isto tako pozvani da nam se jave i ispune prijavnicu.

Radionice se održavaju na engleskom jeziku i jedan dan provodimo u Američkoj školi pa je nužno poznavanje engleskog jezika.

Pozivamo vas da nam se javite i da zajednički utječemo na obrazovanje mladih te da ih učimo suživotu sa životinjama. Vjerujemo da time stvaramo nove generacije ljudi koji će biti suosjećajniji prema svim živim bićima i neće napuštati životinje!

Preuzmite prijavnicu i raspored predavanja na radionici:

Prijavnica - ispunjenu prijavnicu pošaljite na info@dumovec.hr najkasnije do 21. ožujka.

Raspored predavanja

Vezane teme

Poziv na radionicu OBW

Download

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting