10.10.02. Promocija internetskih stranica

| More

Javna promocija službenih internet stranica Udruge Prijatelji životinja www.prijatelji-zivotinja.hr

U četvrtak, 10. listopada u 17 sati u prostorijama Iskon internet centra (KIC) u Preradovićevoj ulici održat će se promocija internet stranica udruge Prijatelja životinja čiji prostor na web-u sponzorira upravo Iskon.

Stranice www.prijatelji-zivotinja.hr službene su stranice udruge Prijatelji životinja, udruge za zaštitu i prava životinja, kao i promicanje vegetarijanstva kao etički, ekološki i zdrastveno prihvatljivog životnog stila.

Udruga Prijatelji životinja od 29. rujna do 19. listopada organizira proslavu prve godišnjice djelovanja, kao i obilježavanje niza datuma poput Svjetskog dana vegetarijanstva, Svjetskog dana zaštite životinja, Svjetskog dana zaštite laboratorijskih životinja i Svjetskog dana hrane.

Manifestacija nazvana 'Dani prijatelja životinja 2002' u svom programu sadrži projekcije, predavanja, modnu reviju, ulični sajam, slušaonice, promocije knjige, brojne akcije i informiranja javnosti. Jedan od događaja je i promocija internet stranice udruge.

Na stranicama udruge se nalazi velika baza tekstova, članaka, studija o pravima životinja, vegetarijanstvu, načinima zaštite životinja, ali i okrutnosti nad životinjama u svakodnovnom životu. Opisane su i potkrepljene foto i video galerijama muke i patnje životinja u prehrambenoj, krznarskoj, farmaceutskoj i zabavnoj industriji. Sve je spomenuto, od klaonica, cirkusa, laboratorijskih pokusa, lova, krzna, ribolova, zoo vrta i svega onoga gdje životinje pate i u mukama umiru.

Uz bogate članke i priloge, mogu se pronaći i popisi tvrtki koje svoje proizvode testiraju na životinjama, ali i one koje to ne čine. Mogu se pronaći recepti, savjeti, odgovori na pitanja i brojne druge stvari.

Jedan od sadržaja je i besplatni oglasnik za udomljavanje životinja na kojem se može dati oglas za udomljavanje i čuvanje životinja ili oglas za izgubljene životinje.

Od zabavnih sadržaja na našim stranicama može se pronaći najveća baza viceva o životinjama na hrvatskom internetu, slanje internet razglednica, šaljivi filmovi, stripovi i brojne priče. Postavljene su i ankete i nagradne igre, a uskoro će sadržaja biti još i više, uključujući forum.

Stranice također pružaju uvid u sve akcije i kampanje udruge, postoji mogućnost učlanjenja i upisa na listu zainteresiranih, a tu su i brojne on-line peticije.

Stranica svakog dana bilježi sve veće posjete. Trenutno stranice posjećuje preko pet tisuća ljudi mjesečno, što samo govori o rastu interesa za naš rad i zaštitu i prava životinja.

U četvrtak u 17 sati održat će se javna promocija naše stranice u prostorijama Iskon internet centra čime će se na još jedan način pomoći zaštiti životinja i ekologiji u Hrvatskoj.

web_promocija

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting