Dupla kuna za dupli spas

| More

Na potresom pogođenim područjima i dalje postoji izuzetno velik broj napuštenih životinja, psi su još uvijek na lancima, kujice rađaju štence u blatu i bez krova nad glavom...

U ime naše Mreže za zaštitu životinja pozivamo vas da pomognete tim životinjama te se priključite akciji „Dupla kuna za dupli spas”. Cilj akcije je udvostručiti velikodušnu donaciju tvrtke Astra poslovni inženjering i prikupiti dodatnih 150 000 kuna za kastraciju 1000 pasa i mačaka.

Zahvaljujući donatorima, skrbnici pasa i mačaka s područja Banovine mogu besplatno ostvariti kastraciju svojih životinja pozivom od 9 do 16 sati na broj 095 4254 254, a na isti broj mogu se javiti mještani koji mogu pomoći volonterski. Od potomstva 1000 pasa i mačaka s godinama nastane i 50 000 nekastriranih životinja pa se duplom kunom spašava od patnje mnogo više od 1000 životinja koliko ih se planira kastrirati ovim projektom, ako se prikupi dovoljno sredstava.

Napominjemo da je interes iznimno velik te da telefon zvoni neprekidno. No, svaki poziv se bilježi i svi će biti povratno nazvani.

Kroz ovu akciju skupili smo dodatnih 180 000 kn!

Vezane teme

spcai logo [ 22.96 Kb ]astra logo [ 12.25 Kb ]

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting