Posjeta Heather Mills

| More

Već treći put u uredu nas je posjetila humanitarka i aktivistica za prava životinja, Heather Mills, inače naša dugogodišnja prijateljica.

Heather je u Hrvatsku došla predstaviti liniju dekorativne kozmetike Be At One, koja je, naravno, u potpunosti veganska i cruelty free, a može se pribaviti u Muller drogerijama.

Naravno da smo se u razgovoru najviše osvrnuli na rast veganskog pokreta i usporedili situaciju u svijetu s onom u Hrvatskoj. Heather se'prebacila' s uličnog aktivizma i prosvjedovanja na ulicama u proizvodnju i dogovor s velikim industrijama, pa tako ima čak devet različitih kompanija koje se bave proizvodnjom hrane na potpuno biljnoj bazi. Proizvodi koje je pomogla osmisliti zamjenjuju one životinjskog porijekla - sir, mlijeko, meso, pa čak i omega 3 kiseline za koje je napomenula da se dobivaju iz algi (istih onih koje jedu ribe kako bi bile pune omega-3 kiselina).

Imali smo štošta za podijeliti s njom jer se toliko toga dogodilo od zadnjeg druženja s njom na ZeGeVege festivalu 2011. godine. Naše prijateljstvo započelo je još davne 2007. godine, kada nas je posjetila u starom uredu kako bi dala potporu razvoju pokreta za prava životinja i veganstva u Hrvatskoj.

Više o našem druženju s Heather i kozmetici koju je došla predstaviti saznajte ovdje.

24. svibnja 2022.

Heather Mills 2022. [ 413.03 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting