Suradnja s Be at one

| More

Kupnjom veganske i cruelty free šminke podrži Prijatelje životinja!

5 % od prodaje Be at one kozmetike (dostupne samo u Mueller prodavaonicama) u Hrvatskoj namijenjeno borbi protiv iskorištavanja životinja

Presretni smo što je Be at one - potpuno veganska, cruelty-free i kvalitetna šminka stigla u Mueller!

Kada nam je Heather Mills, neustrašiva zagovornica prava životinja, došla u posjetu po treći puta, pričala nam je o tome kako je dugo godina razvijala vrhunsku kozmetiku radi koje niti jedno biće ne mora patiti, a rezultat su sastojci biljnog i mineralnog podrijetla koji su nježni prema koži i postojani, a opet cjenovno pristupačni.

Činjenica je da je puno kozmetike na tržištu testirano na životinjama i naša je dugogodišnja borba to zaustaviti. Mnogo je make-up brendova koji još uvijek proizvode sastojke koji potječu od životinja i insekata.

Našu borbu protiv takvog iskorištavanja životinja Heather je odlučila poduprijeti donacijom postotka od prodaje Be at one kozmetike, na čemu joj ne možemo biti dovoljno zahvalni, jer sredstava uvijek nedostaje i svaka nam je pomoć potrebna kako bismo nastavili svoj rad.

Do potpune zabrane testiranja na životinjama i upotrebe životinjskih sastojaka u kozmetici (i drugim proizvodima) čeka nas još mnogo posla. A sve je to puno lakše kada postoji već postoji ovako sjajna alternativa - stoga kad ste sljedeći put u Muelleru, pronađite Be at one -100% certificiranu vegansku, cruelty-free, pristupačnu i visokokvalitetnu liniju kozmetike.

be at one

Vezane teme

be at one [ 1.25 Mb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting