Suradnja s Nutmazom

| More

Hrvatski lješnjak velikog srca

Kupnjom Nutmaz 100% Lješnjak i Nutmaz Choco od sada pomažeš i Prijateljima životinja

Dvojica prijatelja, Jeronim i Željko, koji stoje iza ambicioznog Nutmaza, proizvođača onog najboljeg od hrvatskog lješnjaka, odlučili su donirati Prijateljima životinja 1 kunu od dva Nutmazova najprodavanija proizvoda!

Nutmaz 100% Lješnjak ne sadrži ništa osim tostiranog lješnjaka hrvatskog podrijetla ekološke proizvodnje. Ovaj zdrav i prirodan izvor ugljikohidrata, minerala i vitamina ukusan je kao namaz, dodatak smoothijima, kolačima, sladoledima ili raznim umacima, a posebna je čar jesti ga upravo - na žlicu. :) Nutmazovo bogatstvo lješnjaka i svih njegovih blagodati postat će ti omiljeni dio špajze, jer ono je bez aditiva, konzervansa i šećera; zdravo i veoma ukusno!

Nutmaz Choco ima visoki udio ekoloških lješnjaka od čak 90% (za usporedbu, najpoznatija komercijalna inačica ovog proizvoda nema niti 15% lješnjaka!). Osim lješnjaka, tu je i ekološki kakao te organski eritritol kao izvrsna alternativa bijelom šećeru, jer sadrži upola manje kalorija od običnog šećera, a uz to mineralizira mliječne zube i ne diže razinu šećera u krvi stoga je pogodan za djecu i dijabetičare.

Proizvode krasi ekološki certifikat, međunarodno priznata i popularna V-oznaka te su gluten-free. Ovi zdravi i ukusni namazi dostupni su u preko 70 specijaliziranih trgovina u Zagrebu, Rijeci, Volovskom, Opatiji, Lovranu, Splitu, Dubrovniku, Vodicama, Zadru, Karlovcu, Čakovcu te Ivanić Gradu, a moguće ih je naručiti i online na https://burzahrane.hr/webshop/shop/10021

I ne zaboravi da uz kupnju Nutmaz 100% Lješnjak i Nutmaz Choco pomažeš neprofitnoj udruzi Prijatelji životinja koja promiče zaštitu i prava životinja te održivo življenje i veganstvo.

nutmaz [ 353.53 Kb ]

Vezane teme

nutmaz [ 252.39 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting