04.08.03. Trenutak u vremenu

| More

Prijatelji životinja priključuju se međunarodnoj kampanji 'Trenutak u vremenu/A Moment in Time'

- Svjetska kampanja 'A Moment In Time' obilježava se diljem svijeta u 21 sat po našem vremenu

4. kolovoza 2003. Canadian Voice For Animals u suradnji s Welfare For Animals In Greece (lobistička grupa WAG-New York) posvetila je određeni dan kako bi svi građani svijeta obilježili 'A Moment In Time' (Trenutak u vremenu) u razmišljanju, prisjećanju ili molitvi za životinje bez doma, životinje koje su izgubljene i bespomoćne, životinje koje pate, gladne i uplašene... životinje kojima prijeti smrt i bol, te napuštene i zaboravljene životinje ovoga planeta kojeg zovemo Zemlja.

Prijatelji životinja na poziv CVFA, zajedno s organizacijama za zaštitu i prava životinja iz više od 50 zemalja sa svih kontinenata, uključili su se u ovu kampanju te pozivaju sve ljude da se u 21 sat po našem vremenu uključe u prisjećanje, molitvu ili razmišljanje o životinjama.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u ponedjeljak 4. kolovoza 2003. u 21 sat (u 20:00 sati po srednjem vremenu po Greenwichu) te ujedine misli za životinje ovoga svijeta:

u Zagrebu kod Zdenca života ispred Hrvatskog Narodnog Kazališta
u Karlovcu kod Turbine uz Koranski slap
u Rijeci na Korzu
u Koprivnici na Glavnom trgu
u Osijeku na Trgu Ante Starčevića
u Splitu u Marmuntovoj ulici.

Molimo vas da na trenutak ujedinite vaša srca, misli i energiju zajedno s ljudima diljem svijeta u razmišljanju ili molitvi za sva ona nedužna bića s kojima dijelimo ovaj planet. Ujedinite svoje misli s ljudima iz Afričkih zemalja, Australije, Belgije, Brazila, Danske, Engleske, Francuske, Finske, Grčke, Indije, Indonezije, Irske, Islanda, Japana, Južne Koreje, Kanade, Kine, Luksemburga, Madagaskara, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Novog Zelanda, Perua, Poljske, Rumunjske, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država, Škotske, Tasmanije itd.

Ujedinite svoje misli također i za sve one životinje koje pate zatočene u kavezima, tvornicama, laboratorijima, otrovane, iscrpljene ili progonjene. Podijelite taj trenutak u vremenu za sva ta nevina bića.

Ovaj događaj, koji bi trebao naznačiti prekretnicu, održavat će se 4. kolovoza svake godine.

Molimo sve koji mogu javnost pozvati na obilježavanje ovog trenutka da putem svojih medija ili osobnih listi obavijeste sve koji bi željeli obilježiti ovaj trenutak.

Više informacija o ovome događaju i patnjama životinja može se naći na www.prijatelji-zivotinja.hr kao i na stranici Canadian Voice For Animals www.canadianvoiceforanimals.org/MomentInTime.html.

trenutak_vrijeme1

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting