Intervju s MEGGLE uoči 12. VegeSajma

| More

1. Iznimno nas raduje što će Meggle premijerno biti na VegeSajmu i predstaviti svoju liniju veganskih proizvoda! Možete li reći posjetiteljima nešto više o tim proizvodima? :)

Iznimna nam je čast biti po prvi puta izlagač na VegeSajmu. Radujemo se ovoj suradnji i sudjelovanju jer je upravo ovo naša prilika da potrošačima prezentiramo vegan prozvode koji se nalaze unutar portfelja MEGGLE Hrvatske još od studenog prošle godine. Prateći trendove, potrebe i želje potrošača, MEGGLE Grupa sa sjedištem u Njemačkoj, se odlučila na proizvodnju vegan proizvoda koje ćemo mi upravo na ovom sajmu i prezentirati. Radi se o MEGGLE Premium namazu, Alpinesse veganu, MEGGLE kremi za kuhanje te tri vrste predpečenih keuščića ili tzv. baguetta; Rustikal, Mediteranski kruh i Kruh s češnjakom.

2. Planirate li proširavati liniju i uvoditi nove veganske proizvode u budućnosti?

MEGGLE svakodnevno osluškuje potrebe i želje potrošača te će kao i do sada pratiti trendove na tržištu i sukladno tome proširivati portfelj. Upravo se sada radi na samom proširenju portfelja te će novi proizvodi u vegan kategoriji biti vegan krema za kuhanje i još jedan vegan proizvod koji ćemo lansirati tijekom ljeta, a kojeg Vam još ne možemo otkriti. Tko zna što nas još čeka i čime ćemo vas iznenaditi u narednom periodu...

3. Koja su vaša očekivanja vezana za 12. VegeSajam?

Očekivanja od VegeSajma su jako velika jer prvi put uživo predstavljamo naše proizvode na ovakav način, diretno našoj target skupini uz degustaciju i razgovor s djelatnicima na štandu kao i djelatnicima tvrtke MEGGLE Hrvatska. Cilj nam je svakako doći do potrošača, prezentirati im naš proizvode te kroz degustacije MEGGLE proizvoda, pokazati kvalitetu i izniman okus naših proizvoda te samim time cilj i usmjerenost MEGGLE-a da ljubitelji veganskih proizvoda zaista mogu uživati u hrani koja je okusom sinonim za kvalitetu koju MEGGLE inače nudi svojim potrošačima.

meggle

Vezane teme

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting