30.01.04. Kako razumijem zaštitu životinja

| More

Završen natječaj za najbolji esej

Natječaj za najbolji esej na temu 'Kako razumijem zaštitu životinja' u organizaciji udruga Prijatelji životinja, Intimate With Nature Society (IWNS) i Allavida je završen.

Povodom završetka natječaja organizatori će u petak, 30. 01. 2004. u klubu Mama, Preradovićeva 18, s početkom u 16:30 sati održati projekciju dokumentarnog filma 'Animal Rights' nakon kojeg će se čitati prvonagrađeni eseji Dessislave Petrove iz Bugarske i Nine Ćorić iz Hrvatske te će se nastaviti rasprava na temu zaštite i prava životinja.

Uz nagrađene autore tri najbolja eseja Ninu Ćorić, Nevenu Ljubišić i Sašu Begović, udruga Prijatelji životinja je izvan konkurencije simbolično nagradila i učenike sa specijalnim potrebama 8. razreda Osnovne škole Virovitica kada ih je na poziv njihove razrednice Nevenke Gruban u četvrtak, 22. siječnja 2004. posjetila u njihovoj školi.

Programom u klubu Mama, u kojem će sudjelovati i šestero naših gostiju iz bugarske udruge IWNS, službeno će za javnost biti zaključen natječaj Kako razumijem zaštitu životinja, te ovom prigodom pozivamo sve medije i zainteresirane da svojom nazočnošću upriliče taj događaj.

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting