16.09.05. Frida postaje član obitelji!

| More

U Klinici za unutarnje bolesti Veterinarskog fakulteta doveden je na intenzivnu njegu praščić Frida, vijetnamska svinja nabavljena od strane RTL-a za Big Brother show.

Nakon pregovora Prijatelja životinja i RTL-a, iako je trebala ući u Big Brother kuću, izgladnjela, poremećena ponašanja i nesposobna da stoji na vlastitim nogama, Frida je ostala tjedan dana na intenzivnoj njezi. Prijatelji životinja zbog zaštite njezina zdravlja zahtijevali su nakon liječenja udomljenje jer bi sudjelovanje Fride u showu za nju bilo kobno, što su potvrdili i veterinari.

Svinjica Frida je nakon intenzivne vetrinarske njege stigla kod svojih skrbnika i bit će pod stalnim nadzorom udruge Prijatelji životinja, veterinara kao i zainteresiranih medija, koji će pratiti njezino prilagođavanje, odrastanje i život u novoj sredini.

Prijatelji životinja zahvaljuju na suradnji RTL-u što je svinjicu Fridu ustupio Udruzi na udomljavanje i daljnju skrb kod njezinih udomitelja te time pokazao odgovornost i senzibilnost za njezinu dobrobit. Prijatelji životinja se također zahvaljuju i samim udomiteljima koja će svojom pažnjom i ljubavlju pružiti Fridi siguran dom i dug i sretan život.

Frida 1Frida 2Frida 3Frida 4Frida 5Frida 6

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting