Top lista pozitivaca i negativaca

| More
TOP TEN POZITIVACA
 1. Igor Mešin i Rene Bitorajac (u emisiji Supertalent od 1. 5. 2016. rekli su Danijeli Martinović da ne kupuje psa nego da ga udomi)
 2. Edoardo Bepo Iuliano (sedmogodišnji dječak koji je svoje rođendanske poklone donirao napuštenim životinjama)
 3. Agencija Drimia, Ana Karamarko, Mario Poje, Tomislav Pović, Darko Halapija, Martin Posavec (Opium), Andrea Leko, Johhny Bravo i Marija Bakran Bilušić, Bonjo i Karolina Filipović, Bepo i Ana Marija Bljaić, Europlakat, Vektor grupa, Arto, Bojan Jambrošić, Dalibor Petko, Dino Jelusić, Drago Plečko, Đurđica Vorkapić, Ibrica Jusić, Lea Dekleva, Nenad Borgudan (Detour), Robert Bošković, Milan Bandić, Photo Bootique i brojni drugi (sudjelovali i poduprli kampanju "Činčile su zakon")
 4. Luka Nižetić, Vanna, Ivica Kostelić, Iva Šulentić i Goran Višnjić (priključivši se kampanji "Činčile su zakon!" stali u (zakonsku) obranu činčila i drugih životinja)
 5. Red Čuvara grada Zagreba (sudjelujući u kampanji "Prijatelji kroz stoljeća" pozvali na pomoć životinjama)
 6. Novinar Romano Bolković (javno podržao nastojanja Prijatelja životinja i pokrenuo peticiju za promjenu Zakona o zaštiti životinja kojom bi se u potpunosti zabranio uzgoj životinja za krzno te se opetovano zalaže za životinje na društvenim mrežama)
 7. Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik vlade RH (dao javnu potporu činčilama i zabrani uzgoja životinja zbog krzna)
 8. Božica Kočiš, vozačica tramvaja u zagrebačkom ZET-u (spasila psa s tračnica i vozila ga kod sebe u kabini)
 9. Članovi Joge u svakodnevnom životu u suradnji sa Gradom Samoborom (pripremili veganske delicije za Samoborski fašnik i podijelili više od 400 porcija jela)
 10. Hrvoje Malbaša iz Osijeka (nakon dojave da mala maca zapomaže ispod stupa željezničkog mosta hrabro je ušao u hladnu rijeku Dravu, otplivao i vratio se spasivši sretnu macu)
TOP TEN NEGATIVACA
 1. 25-godišnja skrbnica psa iz Splita (vezala svom psu betonski blok oko vrata i bacila ga u more)
 2. Nepoznati počinitelj (pucao u štene tri puta pa ga ostavio da umre uz put kojim se rijetko vozi na ulazu u Ćelije nedaleko od Osijeka)
 3. Ćiril Tomasović iz Kućića (ubio trogodišnjeg psa Medu, koji je svojem skrbniku Mariju Šarcu bio prijatelj i oslonac u njegovoj borbi s teškom bolešću)
 4. Nepoznati počinitelj (metkom u glavu ubio kujicu koju je čekao dom)
 5. Severina, Antonija Blaće, Vanja Mamić, Andrea Čermak i Jelena Perčin (kite se tuđim krznom i nastavljaju promovirati nasilje nad životinjama)
 6. Vodstvo Dubrovnika na čelu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem (oduzeli pse Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik sa Žarkovice i premjestili ih u druge azile diljem Hrvatske)
 7. Nepoznati počinitelj (vatrenim oružjem ubio Rexa i ranio Astru, HGSS-ove pse spasitelje)
 8. V.G. iz Osijeka (odselio se iz stana i ostavio psa samog u stanu, pas je umro od žeđi)
 9. Nepoznati počinitelj (zavezao psu noge, stavio ga u vrećicu te ga bacio u kontejner na +50°C u Špišić Bukovici)
 10. Nekolicina osnovnoškolaca iz OŠ Veruda u Puli (cipelarili mačića koji je oslijepio)

Svoje prijedloge za top ten listu možete poslati na e-mail Udruge.

Vezane teme

Činčile su zakon - Luka Nižetić [ 88.38 Kb ]Činčile su zakon - Vanna [ 95.78 Kb ]Činčile su zakon - Ivica Kostelić [ 88.06 Kb ]Činčile su zakon - Iva Šulentić [ 101.64 Kb ]Činčile su zakon - Goran Višnjić [ 122.45 Kb ]Prijatelji kroz stoljeća [ 1.22 Mb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting