Mali oglasi - Udomljuje se

| More

Ako imate životinju koju želite udomiti svoj oglas ostavite u ovoj kategoriji.

Malena mica curica 09.09.2015.

Malena mica curica [ 38.16 Kb ]Pronađeno malo žensko mače starosti mjesec i pol do dva, hitno tražim stalni ili privremeni dom, nažalost kod nas ne može ostati dugo. Curica je zdrava, zaigrana, preslatka mala predilica i jako privržena ljudima. Nalazi se u Velikoj Gorici, udomljava se na području Zagreba i okolice, a moguć je i prijevoz do Rijeke. Kontaktirajte me na daca0405@gmail.com ili 091/336-6689
Kontakt: 091/336-6689

mama maca i mala maca traze dom 11.09.2015.

mama maca i mala maca traze dom [ 28.29 Kb ]Udomljuju se dvije mace, pronađene ostavljene na cesti - mama maca i mala maca. Ne mogu ih zadržati i bojim se da bi se velika maca mogla ponovo pariti, no za nju je već dogovorena kastracija. Ostavljene su u Ivanjoj Reci i traži se odgovoran i trajan skrbnik. Kontakt: 091 7513706

Malena mica curica 13.09.2015.

Malena mica curica [ 18.75 Kb ]Malena mica curica, od milja zvana Grgica Čvarkić, je pronađena u Velikoj Gorici kako sama i izgubljena plače. Trenutno je zbrinuta ali ne zadugo, tražimo joj barem privremeni ili stalni dom i to što prije. Micika je oko mjesec i pol stara, sama jede i nije izbirljiva. Vesela je i zaigrana, naučena na mačji wc, privržena i povjerljiva prema ljudima i ničeg se ne boji, ne bi bilo problema ako u novom domu već postoji ljubimac. Veterinarski je pregledana, zdrava je i u novi dom stiže očišćena od vanjskih i unutarnjih nametnika. Udomljava se u Zagreb i okolicu, moguć i prijevoz do Rijeke.
Kontakt: 091/336-6689

Maca Linda 14.09.2015.

Maca Linda [ 37.00 Kb ]Dajemo na udomljenje 3-4 mjeseca staru macu, načena na pijesak i život u kući, ali i na otvorenom jer je rođena na jednom zadarskom otoku. jako je umiljata i svima prilagodljiva jer su se do sada o njoj brinuli turisti, koji uskoro odlaze i o njoj se neće imati tko brinuti. očišćena je od parazita, zdrava, jako aktivna i razigrana, već sad prava lovica. Nije sterilizirana, no to na naš trošak možemo napraviti u zd ili mjestu udomljenja. Kako se i vidi na fotografiji, nestrpljivo čeka na transport u novi dom...
Kontakt: 091 3024951

udomljuje se MINJA 14.09.2015.

udomljuje se MINJA [ 15.57 Kb ]Udomljuje se MINJA – curka iz Zagreba, rođena oko 1.1.2013. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledana, očišćena od svih parazita, zdrava, cijepljena protiv zaraznih bolesti, STERILIZIRANA i FIV/FeLV negativna. Minjuška je prilagodljiva i brzo se opusti u novoj sredini. Teta čuvalica ju je vodila sa sobom čak i na posao i u goste, i na oba mjesta je u roku 5 min bila opuštena kao doma. Voli jesti, jako se razveseli čim nanjuši hranu ili čuje zveckanje zdjelice. Kada je gladna, besramno žica na sve moguće načine - umiljavanjem oko nogu, propinjanjem na stražnje noge kako bi se uvalila u krilo, predenjem kao traktor, pocupkivanjem stražnjim nogama, utrpavanjem glave u dlan... Voli i popričati s ljudima. Omiljena aktivnost joj je - IGRA! Za to je raspoložena - UVIJEK!!! Dovoljno je da joj bacite u kuglicu zgužvani papirić i akcija počinje! Aktivna je i istraživački raspoložena. Definitivno je "gornja" mačka, tj. obožava istraživati najviše predjele stana. Kao od šale osvaja vrhove ormara. Kao mjesto za spavanje je sama odabrala vrh ormara u dnevnom boravku pa joj je teta čuvalica tamo premjestila krevetić. Super se slaže s micama i prijateljski raspoloženim psima. Obožava svoju micu čuvalicu i non stop traži kontakt s njom - ili ju žica da se igra s njom ili ju slijedi po stanu u nadi da će joj ljubav biti uzvraćena. Čak je od početka prijateljski raspoložena prema svakoj novoj mici koja dođe u stan tete čuvalice, čak i kad su mice neprijateljski raspoložene prema njoj - to ju UOPĆE ne uzrujava i ne reagira na napade. U gostima je bila u kontaktu s nepoznatom micom i također je sve prošlo prijateljski. Obožava i svoju psicu čuvalicu - kad god se vrati iz šetnje, prva joj trči ususret i obožava se igrati i pogotovo maziti s njom. Ne znam koliko se to vidi na fotkama, ali ima najslađe male risolike čuperke na ušima te narančaste pramenove i tamnu ogrlicu provučene kroz smećkastu dlaku. Minja se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjska mačka, dvorištarka, garažarka i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati joj veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ju teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Minju su dobrodošli posjetiti ju kod tete čuvalice! KONTAKT: 098205049 P.s. Udomljenjem Minje omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098205049

udomljuje se SAMY 16.09.2015.

udomljuje se SAMY [ 14.96 Kb ]Udomljuje se SAMY – dečko iz Zagreba, rođen oko 28.2.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledan, očišćen od svih parazita, zdrav, cijepljen protiv zaraznih bolesti i bjesnoće i KASTRIRAN. Samy je nježni div – izrazito krupan i masivan mačak izrazito nježnog i staloženog karaktera. Na sve reagira prijateljski i bez ikakvog straha. Nakon što je nekoliko mjeseci stanovao sam, došao je u veliki čopor tete čuvalice i od prvog trena na sve reagirao prijateljski. S prijateljskim micama je već nakon nekoliko minuta bio pravi prijatelj, a pobunu neprijateljskih mica "odradio" je potpuno smireno, bez ikakve reakcije. Prvi susret sa psicom čuvalicom je prošao tako da je mrtav-hladan prošao pored nje kroz vrata i sjeo. Psica je to shvatila kao poziv da mu pocucla uši i uslini glavu, nakon čega su se i pomazili. S ljudima je jako mazan i nježan. Iako se obožava maziti, nije nimalo naporan, nego mirno čeka da ga dođete pomaziti. Više je ljenjivac nego aktivan. Jako voli jesti. Da ulovi zlatnu ribicu, poželio bi dom s mačjim društvom i KONTROLIRANIM šetnjama po prirodi. Samy se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjski mačak, dvorištarac, garažarac i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Samyja su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 1658789 P.s. Udomljenjem Samyja omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098 1658789

Flu traži dom! 16.09.2015.

Flu traži dom! [ 26.90 Kb ]Maleni deckic nađen na kiši, sam i gladan! Pružili smo mu privremeni smjestaj, međutim zbog niza okolnosti, 1.10 selimo iz stana i maleni nema kud(jedva smo gazdu uspjeli nagovoriti za pse). Macor je star oko 4 mjeseca, očišćen od svih parazita, naucen na kucni red i wc. sa psima se odlicno slaze. Udomiteljima uz malog poklanjamo i wc, grebalicu, zdjelice i hranu. Moooolim Vas zovite na 0993731508. Hitno je!
Kontakt: 0993731508

udomljuje se BRIONY 19.09.2015.

udomljuje se BRIONY [ 11.94 Kb ]Udomljuje se BRIONY – curica iz Zagreba, rođena oko 5.9.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledana, očišćena od svih parazita, zdrava, cijepljena protiv zaraznih bolesti i STERILIZIRANA. Briony je aktivno razigrano mačulence - igra se sa svime što joj dođe pod šape - mahalicom, zgužvanim papirićem, laserom... U igri s ljudima je jako nježna. Voli se igrati i sama i s drugim micama na čuvanju. Posebno voli male mačiće, prema njima je baš brižna. Nije plaha, nego kad dođu nepoznati gosti, radoznalo dolazi provjeriti što se događa. Općenito je jako radoznala, u stopu prati sva događanja. Najnezahtjevnija je mica u čoporu: dovoljni su joj pun trbuščić, malo maženja prilikom hranjenja i nekoliko igračaka. Primijetili smo i da ima izrazito jak imunitet – ona nam je prva mica koja od trena kad je sklonjena s ulice nije imala ama baš ni najmanji zdravstveni problem. Ostala je zdrava čak i kada su se mice oko nje razboljele. Briony se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjska mačka, dvorištarka, garažarka i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati joj veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ju teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Briony su dobrodošli posjetiti ju kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 1658789 P.s. Udomljenjem Briony omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098 1658789

tri zvrkića 20.09.2015.

tri zvrkića [ 20.78 Kb ]Zovemo se Žućo, Neni i Šarena.Jedan dečko i dvije cure. S nama je uvijek prava zabava. Osim što smo veeelike maze, volimo i loviti po dvorištu iako imamo tek 4 mj. Lovimo sve osim komaraca :D Osim što želimo biti nekom najbolji prijatelj, bit ćemo i koristan član društva.S ostalim mačićima iz legla prije nas, novi su vlasnici bili prezadovoljni.I mi želimo imati nekog samo svog ko će nas voljeti.
Kontakt: 0955734998

Mali crno-bijeli mačak 22.09.2015.

Mali crno-bijeli mačak [ 37.31 Kb ]Mali crno-bijeli mačak, tek se osamostalio, traži udomitelja. Živi uz majku u Splitu na parkingu ispred Pujanki br. 1. Ako se brzo ne udomi, zgazit će ga auto, kao i brata mu, nekidan. Veseo, zahvalan i druželjubiv. Zvati na tel. 021 377635 ili mob. 095 8489070.
Kontakt: 021 377635, 095 8489070

bijelo-siva maca starosti dva mjeseca 23.09.2015.

bijelo-siva maca starosti dva mjeseca [ 17.66 Kb ]Udomljuje se bijelo-siva maca starosti dva mjeseca.
Kontakt: 098 9720 959 suzana@ief.hr
Kontakt: 098 9720 959

zenka 24.09.2015.

zenka [ 40.73 Kb ]Poklanja se zenka stara 2 god.navikla na zivot u stanu.
Kontakt: 0923286065

Dva mala štenića traže dom 03.10.2015.

Dva mala štenića traže dom [ 26.65 Kb ]Dva napuštena štenca traže dom, obje su ženke, jako mazne, očišćene od buha i parazita. Pronađeni su prije nekoliko dana pored ceste jako uplašeni, no nakon obilnog obroka su posfali razigrani. Trenutno se nalaze blizu Slavonskog Broda, i moguć je prijevoz do Zagreba, Rijeke, Osijeka i drugih okolnih gradova
Kontakt: 0958500726

Franjo i Juki traže novi dom 04.10.2015.

Franjo i Juki traže novi dom [ 15.85 Kb ]Zaljubljeni par uhonja traži novi dom. Franjo je kastriran. Jako se vole. uredni su i naučeni živjeti izvan kaveza. Udomljuju se zajedno.
Kontakt: 091 225 3372

Kategorije

Predaja oglasa

Kategorija:

Naslov:*

Kontakt:*

Tekst:*

Slika:

NAPOMENA OGLAŠIVAČIMA: Molimo da kod oglašavanja oglas predajete samo jedanput!
Vaš oglas će biti objavljen najkasnije u roku od 24 sata.

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting