Mali oglasi - Udomljuje se

| More

Ako imate životinju koju želite udomiti svoj oglas ostavite u ovoj kategoriji.

Mladi Haski 03.08.2016.

Mladi Haski [ 59.26 Kb ]Daruje se mladi Haski, star godinu i pol, zbog selidbe obitelji u njemačku. Pas se nalazi u okolici Bjelovara.
Kontakt: 0997484821

Mace traže dom 08.08.2016.

Mace traže dom [ 10.61 Kb ]Dvije krasne mace iz Sesveta, 3 i pol mjeseca stare, traže obitelj i dom.
Kontakt: 095 3789773

Clyde traži dom! 11.08.2016.

Clyde traži dom! [ 26.03 Kb ]Mješanac staforda Clyde traži odgovornu osobu koja će u njemu prepoznati svoju četveronožnu srodnu dušu - nekoga tko će mu redovito nuditi skriveni zalogajčić ispod stola, brisati šape nakon kopanja u dvorištu i dopustiti mu da se ušuška u krilo čak i ako još naraste! Clyde je pravi zavodnik i ljepotan, u što ćete se uvjeriti nakon jedne minute provedene s njim. Razigran je kao i svaki momak star 7 mjeseci i druželjubiv te se izvrsno se slaže s drugim psima. Pristojno se ponaša u kući i nuždu obavlja vani. Trenutačno je na privremenom udomljenju dok ga ne prebace u sklonište u Dumovcu. No njegova vesela i mangupska priroda što prije treba trajni dom i trajnu ljubav. Za dodatne informacije zovite na broj: 095 819 5194!
Kontakt: 095 819 5194

Umiljata kujica 14.08.2016.

Umiljata kujica [ 31.25 Kb ]Kujica je bačena sa svojih petero štenaca u polje.Nadležne institucije su odmah bile obavještene ali ne reagiraju već tjedan dana :( Od tih petero štenaca ostalo je jedno štene koje je kod nas, ostali su nestali kroz noć, a mlada mama koja nema možda niti godinu dana je još uvijek na polju, sama bez ikoga. Nemamo kamo s njom. Molila bih pomoć nekoga tko ima mogućnosti da joj pomogne. Mi ćemo je očistiti od vanjskih i unutarnjih parazita. Malog je rasta, ispod koljena. Ona voli ljude i jako je dobar karakter. Kako se samo veseli kad nas vidi, to se ne može opisati
Kontakt: 098/241-390

i ja zaslužujem mirisnu dekicu! 19.08.2016.

i ja zaslužujem mirisnu dekicu! [ 30.51 Kb ]Mjau! Živim pored jedne zgrade na Trešnjevci, hrane me dvije tete koje su me i sterilizirale, nažalost, ne mogu me povesti doma jer imaju punu kuću maca. Tražim dom i svog čovjeka jer me drugi susjedi tjeraju i prijete trovanjem, stara sam oko 1,5 godinu, cista sam, uredna i biti cu ti najbolje društvo!
Kontakt: 0913902297

PAX JE JAKO NJEŽNA I OBOŽAVA PSE 24.08.2016.

PAX JE JAKO NJEŽNA I OBOŽAVA PSE [ 24.03 Kb ]KONTAKT: 098/205-049 Isječak iz Paxinog života pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=S0bcvN4dAK4 Malena Pax glavninu dana provodi igrajući se, jurcajući i skačući po stanu pa ju je teta čuvalica od milja prozvala letećom vjevericom. Jako je aktivna, spretna i radoznala, a igrati se može bilo čime što pronađe oko sebe, od igračaka do vlastitog ili tuđeg repa, psećih šapa, prstiju tete čuvalice... Fascinira ju i voda - ulazi u lavabo i kadu i lovi vodu koja curi iz pipe ili tuša. Pax je i umiljata i baš baš jako nježna. Ako teta čuvalica leži, obavezno se smjesti uz ili na nju i ti trenuci su joj najdraži za maženje i predenje. Prijateljski je raspoložena prema cijelom mačjem čoporu, ali joj je ipak najdraža prijateljica psica čuvalica. "U životu nisam vidjela mačku koja je toliko zainteresirana za psa. Slijedi ju po stanu, obožava ležati uz nju ili na njoj, valjati se po njoj, umiljavati joj se, igrati se njenim šapama ili vrhom repa, čistiti joj uši i dlake na trbuhu" - kaže teta čuvalica. I dodaje da je Pax i vrlo ustrajna, ne odustaje lako od onoga što je naumila. Pax je u zadnji tren spašena iz jednog seoskog dvorišta, u kojem je gotovo i uginula od gladi. Zbog svega što je proživjela pomalo je nepovjerljiva prema nepoznatim osobama. Treba čovjeka koji će imati strpljenja pričekati da se opusti i pokaže koliko je draga, za što će, poznavajući ju, biti potrebno svega nekoliko dana. Pax se nalazi u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođena je oko 18.9.2015. U novi dom dolazi veterinarski pregledana, zdrava, očišćena i redovno tretirana protiv svih parazita, cijepljena protiv zaraznih bolesti i sterilizirana. Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, u stan/kuću bez izlazaka van, s omreženim balkonom/terasom i prozorima koji su tijekom toplog dijela godine otvoreni. Izlazak u dvorište dolazi u obzir samo ako mačka ne može izaći iz njega. Možete ju doći upoznati, družiti se s njom, a sve ostale informacije dobit ćete na 098/205-049. P.s. Udomljenjem Pax omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098205049

Zelenooko, umiljato, vještičje mače! 25.08.2016.

Zelenooko, umiljato, vještičje mače! [ 20.24 Kb ]Mačić za krilo, mirna mačja curica. Ne grebe, ne grize, ne boji se veterinara. :) Macu posebno lijepog lica, krupnih očiju i mirnog karaktera od oko 2 mjeseca spasili su veterinari velikog srca (Saša ♥) i ona sada čeka udomitelje ili privremene čuvalice u Veterinarskoj stanici Buba u Zagrebu. Tako mala, a već je pretrpjela tešku ozljedu. Bit će sasvim dobro, a dragi doktori iz Bube pokrit će troškove ovoga liječenja. Maca se poklanja odgovornim osobama, bez izlazaka iz kuće/stana, zbog oporavka o kojemu će vam sve objasniti veterinari
Kontakt: 01/3771761

Kategorije

Predaja oglasa

Kategorija:

Naslov:*

Kontakt:*

Tekst:*

Slika:

NAPOMENA OGLAŠIVAČIMA: Molimo da kod oglašavanja oglas predajete samo jedanput!
Vaš oglas će biti objavljen najkasnije u roku od 24 sata.

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting