Mali oglasi - Udomljuje se

| More

Ako imate životinju koju želite udomiti svoj oglas ostavite u ovoj kategoriji.

Preslatki štenci traže dom :) 29.07.2014.

Preslatki štenci traže dom :) [ 24.83 Kb ]Preslatki štenci stari 2 mjeseca traže dom, 3 su dečka i 4 curice! Mama im je mješanka škotskog graničnog ovčara i hrvatskog ovčara, tata nepoznat. Slatki su, zaigrani i umiljati, pružite im topli dom i sigurno će Vas beskrajno obasipati ljubavlju :)
Kontakt: 098 936 5066

Maleni Ovidije, Buga i Stribor traže svoj dom 29.07.2014.

Maleni Ovidije, Buga i Stribor traže svoj dom [ 28.04 Kb ]POMOZITE DA MALENOM OVIDIJU, BUGI I STRIBORU OSTAVLJENIMA U KUTIJI DA UGINU NAĐEMO DOM KOJI ZASLUŽUJU!!! Mala družina ostavljena u kutiji na milost i nemilost na Poljanicama u parku hitno traži svoj dom jer bez privremenog smještaja ostaju za par dana. Dobre tete su ih sklonile od sigurne smrti, ali ih nažalost ne mogu zadržati. Družina se sastoji od malenog Ovidija, velike maze koja čim osjeti ljudske ruke počinje presti kao mali traktor. Maleni cvjetić zamišljenog i pametnog pogleda dobio je filozofsko-pjesničko ime. Stribor je bio najmanji i najslabiji, ali sada jede kao veliki. Njegovo slatko mljackanje otapa i najtvrđa srca. Malena Buga je vođa ove malene družine. Jako se voli igrati, skriva se i napada slatko svoju braću iz zasjede. Najviše se voli maziti tako da se baci na leđa i uživa. Buduće vlasnike ove malene trojke čeka samo veselje i radost svaki dan. Malena družina je bila kod veterinara i primila terapiju protiv herpesa, zdravi su i bez buha te dobro jedu (uz glasno mljackanje :)). Za sve informacije o Ovidiju, Bugi i Striboru javite se na broj telefona: 095 8668 187
Kontakt: 095/8668-187

crni mačić 29.07.2014.

crni mačić [ 11.13 Kb ]Crni mačić traži dom. Star je oko dva mjeseca. Vrlo je umiljat, čist je i naučen na kuću/stan. Moguća je dostava na vašu adrecu. Irena
Kontakt: 0958702059

Macji malisani traze dom 31.07.2014.

Macji malisani traze dom [ 219.55 Kb ]Poklanjaju se prekrasni mali mačići, isključivo u dobre ruke. Ostavljeni sami, trenutno su smješteni kod privremenog udomitelja, no hitno im je potreban trajni dom. Mladi su, razigrani i željni nekog tko će im biti trajni prijatelj.
Kontakt: 099 706 9603

Mali štenci hitno traže dom 03.08.2014.

Mali štenci hitno traže dom [ 37.54 Kb ]Udomljuju se mali štenci koje je netko zajedno sa mamo ostavio. HITNO im je potreban smještaj budući da imamo svoja 3 psa nemamo prostora za držanje. Molimo ljude da pomognu nama, ali najviše ovim preslatkim curicama.
Kontakt: 098 9830075

udomljuje se FRANCIS 06.08.2014.

udomljuje se FRANCIS [ 14.60 Kb ]Udomljuje se FRANCIS – curica iz Zagreba, rođena oko 11.5.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledana, očišćena od svih parazita i zdrava. Jako je smiješna pa ju zovemo i Svemirac. Od samog početka kod nas je potpuno opuštena, i s ljudima (poznatima i nepoznatima), i s mačkama (mačićima i odraslima), i sa psima. Prava je limačica – usred igre odjednom nestane i onda ju nađemo kako spava. Spavati najviše voli stisnuta uz ljude ili na jastuku. Igrati se voli i s ostalim mačićima, i s ljudima, i sama. Voli se igrati, ali nije ludo zaigrana, tj. količina energije koju ima je zlatna sredina. Najfleksibilnija i naprilagodljivija je u čoporu. Prihvaća nove članove čopora a da ni okom ne trepne. Ni najmanje ju ne uzrujava kad netko iz čopora reži ili frkće na nju. Najmirnije nastavlja raditi ono što radi, npr. jesti; tu i tamo nakon nekog vremena digne glavu kao da pita: "Kaj se neš' dogodilo?" Jako voli jesti – čim nešto zašuška, dolazi provjeriti da li se dijeli kakva hrana. Jako je znatiželjna, a najviše voli istraživati divovski ormar u hodniku koji služi kao ostava. Milijun puta se dogodilo da se neprimjetno uvuče unutra kad teta čuvalica samo na tren otvori vrata da nešto uzme. Kad joj je dosta istraživanja, javi se da se zna gdje je i da ju se pusti van iz ormara. Najdraža aktivnost joj je pospremanje kupaone, posebno pranje veša. Sjedne pred veš-mašinu, hipnotizirano promatra okretanje bubnja i šapicama pokušava uloviti veš. Iako u svom znatiželjnom životu nema baš puno vremena za maženje, voli se pomaziti glavom o glavu tete čuvalice. Primijetili smo i da je baš pametna. Samo onako usput, Francis nam je malo nefotogenična pa se na fotkama ne vidi najbolje koliko je sićušna, majušna i koliko su joj šare neobične. Na trbuhu ima točkice, na nogicama uske prugice, na bočnim stranama tijela nešto šire prugice, a duž cijelih leđa, od glave do repa, pružaju joj se dugačke pruge. Francis se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjska mačka, dvorištarka, garažarka i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati joj veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ju teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Francis su dobrodošli posjetiti ju kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

Nađen mačić traži dom 06.08.2014.

Nađen mačić traži dom [ 34.26 Kb ]Nađen u Novom Zagrebu crni mačić, mušjak, jako umiljat, naviknut na ljude, star oko 4 mjeseca, traži se dobra dušica koja mu može i želi pružiti dom.
Kontakt: 098 382 344

Nika traži dom 06.08.2014.

Nika traži dom [ 24.69 Kb ]Nika, kujica u tipu belgijskog i njemačkog ovčara traži sretan dom pun ljubavi. Nađena prije mjesec dana na području Brdovca, stara je oko godinu dana, izninmo umiljata i dobroćudna, no pomalo plaha. Nije kastrirana, a prije 2 tjedna se tjerala. Izvrsno se slaže s drugim psima, djecom i mačkama.Trenutno je hranimo Aleva suhom hranom, no u principu jede sve što joj ponudimo. Elegantne je konstitucije, težine oko 25 kg, crne boje sa žutim paležom. Trenutno se nalazi na području Brdovca, no moguće je organizirati prijevoz na području Zagrebačke županije.
Kontakt: 0911759983

Poklanjam mačiće 07.08.2014.

Poklanjam 4 mačića, dva siva i jednog crnog mužjaka, te jednu sivu ženku. Stari su 3 mjeseca. Naučeni su na obavljanje nužde u pijesak. Za sve informacije obratite se na mail mirna.novak@gmail.com ili mobitel.
Kontakt: 0916005310

udomljuje se IDA 07.08.2014.

udomljuje se IDA [ 23.48 Kb ]Udomljuje se IDA – curica iz Zagreba, rođena oko 1.5.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledana, očišćena od svih parazita i zdrava. Osim Ide, čopor tete čuvalice trenutno broji 5 mačića i 2 odrasle mice čuvalice. Od svih njih, Ida je najnenametljivija. Sretna je kada joj poklanjate pažnju, ali vas neće gnjaviti ako ste umorni, zauzeti ili se iz bilo kojeg drugog razloga trenutno ne možete igrati/maziti s njom. Iako je mazna, samo ponekad prva prilazi i žica tetu čuvalicu da ju pomazi, radije prepušta njoj svu inicijativu, bilo da je riječ o maženju, bilo o igri. Igrati se voli i s ljudima, i sa svim ostalim mačićima i sama. Voli se igrati, ali nije ludo zaigrana, tj. količina energije koju ima je zlatna sredina. Od samog početka kod nas je potpuno opuštena, i s ljudima (poznatima i nepoznatima), i s mačkama (mačićima i odraslima), i sa psima. Jednako dobro se slaže sa svim članovima čopora. Spada u top 3 najvećih obožavatelja hrane u čoporu. Spavati najviše voli ispružena uza zid. Najdraže od svega joj je ulaziti u torbe tete čuvalice i pozorno ju promatrati iz lavaboa dok se šminka. Za slučaj da se to na fotkama ne vidi, ima mekano i jako gusto krzno, najgušće u čoporu. Ida se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjska mačka, dvorištarka, garažarka i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati joj veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ju teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Idu su dobrodošli posjetiti ju kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

Tri mačića traže dom 07.08.2014.

Tri mačića traže dom [ 22.98 Kb ]Tri mačića okoćena 24.4.2014. traže svoje ljude koji bi ih primili kao prijatelje u svoj dom. Jedan je crno-bijeli macan i dvije mace. Očišćeni su od parazita i jako su mazni i zaigrani. Imaju i pseću prijateljicu tako da bi se mogli složiti i s nekim drugim mačonaklonim psićem.
Kontakt: ztrocak@gmail.com ili 091/2257-080

Prekrasni psići traže udomitelje - Labin 07.08.2014.

Prekrasni psići traže udomitelje - Labin [ 16.45 Kb ]Preslatki, veseli, mali psići traže dobre ljude koji će ih udomiti i brinuti se za njih.
Kontakt: 0917844465

udomljuje se MALCOLM 08.08.2014.

udomljuje se MALCOLM [ 18.23 Kb ]Udomljuje se MALCOLM – dečko iz Zagreba, rođen oko 11.5.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledan, očišćen od svih parazita i zdrav. Kako jednom riječju opisati Malcolma? MAZA. Zapravo, preciznije bi bilo: MAAAAAZAAAAA!!!!! Njegova verzija života iz bajke uključuje krilo u kojem se može ugnijezditi i ruku koja će ga maziti. Svi dečki u čoporu su extra velike mazulje, ali on je STVARNO najveća. Teta čuvalica ne uspijeva sjesti a da joj se on iste sekunde ne uvali u krilo, a ako dugo čeka da sjedne, mijauče: "Sjedni više!" U krilu mirno leži, prede i uživa u češkanju. Općenito je najmirniji, tj. najmanje aktivan član čopora. Većinu vremena provodi mazeći se i spavajući. Pogađate gdje najviše voli spavati? Na čovjeku ili uz čovjeka. Od ostalih aktivnosti omiljene su mu sačekuše na ulaznim vratima stana. Opušten je i dobro se slaže i s ljudima (poznatima i nepoznatima), i s mačkama (mačićima i odraslima), i sa psima. Najbolji mačji frendić mu je Jamie, mačić koji je isto mirniji kao on. Njih dvojica se često igraju zajedno, a još češće zagrljeni spavaju. Što se tiče nepoznatih ljudi koji dolaze u goste teti čuvalici, naravno da ne propušta priliku uvaliti se u krilo čim netko sjedne. A ako stojite, ugnijezdi vam se na cipelama. Još jedna zanimljivost u vezi Malcolma je da svaki put bojkotira fotkanje, u pogledu mu se vidi koliko mu to ide na živce – valjda zbog čupavog repa i čuperaka u ušima misli da je toliko neodoljiv da mu ni fotke ne trebaju za pronalazak zauvijek doma! I još jedna "zanimljivost" u vezi Malcolma je da je ostavljen pred vratima tete čuvalice u društvu zdjelice mlijeka... Malcolm se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjski mačak, dvorištarac, garažarac i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Malcolma su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

udomljuje se LOIS 08.08.2014.

udomljuje se LOIS [ 23.49 Kb ]Udomljuje se LOIS – dečko iz Zagreba, rođen oko 15.4.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledan, očišćen od svih parazita i zdrav. Lois je najsvestraniji mačić u čoporu – voli sve što vole mladi! :) Najizraženije osobine su mu nježnost i maznost. Budući da je prava mala nježnica-mazilica, često ga zovemo i Lojzek. Voli se nositi u naručju, uvaliti u krilo i spavati uz čovjeka. Kad ga mazite, ne zna što i kud bi sa sobom od sreće, uopće se ne može smiriti – izvrće se na leđa, valja, mijesi šapicama, prede. Voli se i igrati i jurcati kroz stan. Od svih mačića u čoporu je najrazigraniji, tj. ima najviše energije, mada to i dalje nije neka luda količina, nego se ističe jer se našao u nešto mirnijem čoporu. Igrati se voli i s drugim mačićima, i s ljudima, i sam. Iz nekog razloga koji još ne znam, obožava žnirance na baš mojim tenisicama. Najpopularniji je u mačjem društvu, tj. on je taj koji pokreće stvari u čoporu i drži cijeli čopor ujedinjen. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da jedino njemu dvanaestogodišnja čangrizava mica čuvalica dopušta da spava uz nju, sve ostale bi izmlatila kad bi ju samo pipnuli (u prilogu je fotka kao dokaz). :) S psima je oprezan i treba mu nešto više vremena da se opusti. Najveći je perica žderica u čoporu. Možda to ima veze i s time što raste kao gljiva – budući da je puno veći od Deweyja, svog jedinog biološkog brace u čoporu, pretpostavljam da će biti baš veliki mačor. Lois se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjski mačak, dvorištarac, garažarac i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Loisa su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

udomljuje se DEWEY 09.08.2014.

udomljuje se DEWEY [ 36.43 Kb ]Udomljuje se DEWEY – dečko iz Zagreba, rođen oko 15.4.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledan, očišćen od svih parazita i zdrav. Dewey je puno više ljudska nego mačja mačka – najdraže mu je druženje s ljudima, dok mu mačke nisu toliko važne u životu. Onaj je tip mace koji vas slijedi po stanu dok obavljate svoje poslove, a kad sjednete, ne propušta priliku da vam se uvali u krilo. Legne, prede i uživa u češkanju. Najizraženije osobine su mu nježnost i maznost – prava je mala nježnica-mazilica. Obožava da ga nosite u naručju, obožava se uvaliti u krilo, obožava se maziti. Potpuno mirno, bez ikakvog opiranja, dopušta da mu radite bilo što, pa čak i one stvari koje mačke inače ne vole, npr. podrezivanje noktića. Voli i nepoznate ljude – ne propušta priliku uvaliti se u krilo gostima tete čuvalice otprilike čim sjednu. I spavati najviše voli stisnut uz ljude. Voli se i igrati, ali nije ludo zaigran, tj. količina energije koju ima je zlatna sredina. I igrati se najviše voli s ljudima, mada se igra i s mačićima i sam. Jedna od omiljenih aktivnosti mu je i promatranje vanjskog svijeta kroz prozor. Prozor najčešće dijeli s micom čuvalicom Mysty, koja mu je najdraža od svih u čoporu; čim je stigao kod tete čuvlice, potrčao je ravno k njoj. Od tada oboje uživaju u tome da ona njega ulickava. S psima je prvih nekoliko trenutaka oprezan, ali ubrzo prevlada znatiželja pa se prikrade psu i njuška ga. Dewey se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjski mačak, dvorištarac, garažarac i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Deweyja su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

udomljuje se JAMIE 09.08.2014.

udomljuje se JAMIE [ 16.42 Kb ]Udomljuje se JAMIE – dečko iz Zagreba, rođen oko 15.4.2014. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. U zauvijek dom dolazi veterinarski pregledan, očišćen od svih parazita i zdrav. "Najslađi mi je ovaj tamni!" To je izjavila moja sestra kada je pogledala cijeli čopor. Tamni jer Jamie još nije odlučio koje boje želi biti, jer mi još uvijek ne znamo koja je to boja. Pomalo je kao kameleon – mijenja boju ovisno o tome je li počešljan u smjeru ili suprotno od smjera rasta dlake, promatramo li ga pod dnevnim ili umjetnim svjetlom, je li dan sunčan ili tmuran i još o koječemu. Dosad smo primijetili skoro pa crnu, tamniju i svjetliju pepeljasto sivu i nešto što smo nazvali muškom kornjačevinom. Za razliku od boje, karakter mu je izrazito postojan i staložen. Ne samo da ga samog ništa ne uznemirava, nego tu auru smirenosti širi oko sebe. Od prvog trena kod nas je potpuno opušten, i s ljudima (poznatima i nepoznatima), i s mačkama (mačićima i odraslima), i sa psima. Na mojeg psa mačke znaju u početku bar malo frktati te bježuckati i skrivati se od nje jer im je njena entuzijastična ljubav prema mačkama ipak malo previše, ali on ni okom nije trepnuo, odmah joj je dopustio da mu cucla uši, cijelog ga uslini i skakuće oko njega kao blesava. Ne boji se ama baš ničega – ni pasa, ni kad mačke frkću na njega, ni usisavača, ni buke. U odnosu s ljudima je nenametljiva mazulja. Obožava ležati u krilu i uživati u maženju, ali nije naporan. Sretan je kada mu poklanjate pažnju, ali vas neće gnjaviti ako ste umorni, zauzeti ili se iz bilo kojeg drugog razloga trenutno ne možete maziti/igrati s njim. Poigrati se voli i s ljudima, i s ostalim mačićima i sam, ali nije ludo zaigran. Najbolji mačji frendić mu je Malcolm, mačić koji je isto mirniji kao on. Njih dvojica se često igraju zajedno, a još češće zagrljeni spavaju. Jamie se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjski mačak, dvorištarac, garažarac i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Jamiea su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

mjesanac labradora i hrvackog ovčara 09.08.2014.

mjesanac labradora i hrvackog ovčara [ 43.33 Kb ]mješanac labradora i hrvačkog ovčara.star je 2 godine ,zove se mark.cjepljen je .naučen je na stan,obavlja nuždu sam vani.odličan je čuvar,poslušan.
Kontakt: 0993149054

udomljuje se MELQUIADES 13.08.2014.

udomljuje se MELQUIADES [ 24.09 Kb ]Udomljuje se Melquiades, od milja zvan (De)Duškec, 10-15 god. mlad macan iz Zagreba. 17.3.2014. je KASTRIRAN, a kao bonus dobio je beauty tretman – uheca + zubići (koji su sada blještavo bijeli, osim što ih par otprije fali) + noktići, tako da je ulickan od vrha njuške do vrha repa. Također je očišćen od svih parazita. FIV/FeLV test je pokazao da je FIV POZITIVAN i FeLV NEGATIVAN. Kod tete čuvalice živi u stanu, bez izlazaka van. 16.2.2014. mi se ulovio u zamku kad sam lovila ulične ženke za kastraciju. Bio je u katastrofalnom stanju pa sam ga odlučila zadržati do izlječenja. Početno stanje je bilo: iznemogla mica koja je samo nepokretno ležala, nekontrolirano piškila pod sebe i nije mogla ni otvoriti oči i koja je imala snage samo za to da malo podigne glavu dok jede. U međuvremenu smo progutali tonu Enroxyla, Synuloxa i f-lysinea, 2 puta bili na infuziji, dobili 2 injekcije protiv šuge, 2 puta parfemčić (Stronghold) i bombončić (Pratel), i saznali da smo sigurno u klubu 10+, a preciznija procjena bi bila 13-15 god. Budući da je ispalo da je starica i pol, a uz to pitom i jako simpatičan, ne dam ga više ulici. Mislim da je i poprilično gluh. Star + (na)gluh stvarno nije dobra kombinacija za ulični život. I tako danas, oko 4 mj. kasnije, (De)Duškec provodi vrijeme uživajući u svemu što te snađe kad zamijeniš ulični život kućnim. Jako je simpatičan, šarmantan i jednostavan. Spava na suhom i toplom, punog trbuha. Oči su čiste, otkrili smo da su žute boje. Apetit je besprijekoran, uvijek pojede sve što mu dam. Čak nježnim mijaukanjem žica da mu što brže dam hranu čim mu zamiriši. Ne jede tako da manijakalno natrpa u sebe sve u što kraćem roku, nego polako i sustavno čisti zdjelicu, baš kao da gušta. Nakon jela se marljivo detaljno čisti/licka, za što na početku nije imao snage. Kad god se vratim kući, dobijem veseli mijau pozdrav. Igramo se i mazimo kao veliki; u zadnje vrijeme se čak počeo izvaljivati na leđa i presti. Dopušta mi i stvari koje mi prije nije dopuštao, a koje mu sigurno nisu baš ugodne – npr. čišćenje uheca. Prema drugim životinjama je prijateljski raspoložen. Čim vidi moju micku, cvrkuće i ustane, valjda da bi joj pokazao koliko je zgodan. Čak i kad ona puše na njega, on ostaje miran i prijateljski raspoložen. Totalno je flegma i prema mojem psu... Najdraža aktivnost mu je izvođenje vratolomija s plišanim miškom (iako je starica, očito je otkrio drugu mladost i obožava tog svog miška, vjerojatno svoju prvu igračku u životu). I da, stvarno je malecki za jednog frajera u godinama – već je lagani buckić, znači nema nikakve potrebe da se još udeblja, a ima samo 3.8 kg! I dlaka mu je postala brutalno mekana, opaka je konkurencija mojoj micki, a ona je najmekanije biće koje sam ikad dotakla!!! Veterinar na zadnjoj kontroli nije mogao vjerovati koliko se proljepšao, pitao me da li sam ga kupala – ali nisam ja, nego se svaki dan sam ulickava! Usput, kod veterinara je uvijek miran i dobar kao bubica. Melquiades se udomljuje u kućne uvjete, a to znači da se ne udomljuje kao vanjski mačak, dvorištarac, garažarac i sl., nego kao KUĆNI ljubimac i član obitelji, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za najdražeg (de)duškeca Melquiadesa dobrodošli su posjetiti ga kod tete čuvalice! KONTAKT: 098 205049
Kontakt: 098205049

Mačići traže dom 16.08.2014.

Mačići traže dom [ 17.15 Kb ]Udomljavam četiri mačića (tri prekrasne ženskice, i jednog muškića), rođeni 23.6.2014. Jako su poslušni, razigrani i umiljati. Izrazito vole starije mačke, pse, i ljude, naročito spavanje u krilu :) Naučeni na pijesak. Nalazimo se u Zagrebu.
Kontakt: 095/9135-117

Dva mačića na Krku traže dom 16.08.2014.

Dva mačića na Krku traže dom [ 15.87 Kb ]Dva preslatka mačića starosti 3 mj, u gradu Krku traže dom dobrih ljudi. Mogu se pogledati u Lakmartinskoj 33; Krk. Maca je predivne sive boje, vjerojatno mješanka britanske kratkodlake mačke, a mačak je crno-bijeli. Dajemo samo u brižne ruke.
Kontakt: 092 300 99 60

crno mače traži dom- makar privremeni ! 20.08.2014.

U selu u kojem ljetujem se pojavio jako velik broj macaka. Zivot im je kratak i nesretan. Zavrsavaju ili pod autom ili otrovane. To su divlje macke koje bjeze od ljudi... ali jedno malo mace ne... Nedavno je dosao na svijet sa njih jos par, ali je ostao sam. Neuhranjen je i ima velikih problema sa ocima. Imam puno svojih zivotinja i trenutno ne mogu pomoci tom malom macetu, ali ono sto mogu je pokusat ga uhvatiti i ubaciti sa sobom u auto sutra i odvesti u Zg gdje ce imat bar nekakve sanse. Treba mu dom, makar privremeni. Veterinarsku skrb ima! Vrijeme mu istice. Frkce na mene i prati me u isto vrijeme :)
Kontakt: 099/316-8787

Mali slatki Boxter želi dom! 21.08.2014.

Mali slatki Boxter želi dom! [ 25.53 Kb ]Boxster je istraživač, neumorni znatiželjko, najslađa spavalica koja spava u svim mogućim pozama, mala bijelo crna loptica. Nije mu potrebna pažnja 24 sata dnevno, ali kad poželi pažnju popet će se na svog čovjeka i zatražiti ruku za maženje. Kad nešto naumi to i ostvari. Zaigran je kao pravi tromjesečni mačić, a majušan je, taman da se stisne na rame. Očišćen je od parazita i zna koristiti zatvoreni wc s vratašcima iako je težak manje od kilograma. Bilo bi idealno kad bi se udomio u paru s braćom ili sestricom, ali to nije uvjet. Za sva pitanja javite se na soscat@soscat.net ili na FB: https://www.facebook.com/pages/Udruga-za-dobrobit-i-zaštitu-mačaka-SOS-CAT/370036353135539
Kontakt: soscat@soscat.net

Mala ljepotica Cayman sanja o svom domu! 21.08.2014.

Mala ljepotica Cayman sanja o svom domu! [ 13.78 Kb ]Cayman je nježnica u obitelji. Jako je nježan, kad ga se mazi skroz se privije i opusti. Obožaaaaavaaaa druge mačke tako da ne bi bilo poželjno da bude jedina mačka u obitelji. Privržen je svom čovjeku i jako se voli maziti, ali predenje ostavlja za vrijeme kad masira dekicu (nije da on ne prede kad ga se mazi, ali najglasnije prede uz masiranje dekice). :) Zaigran je kao pravi tromjesečni mačić i voli jako puno papati i spavati. Očišćen je od parazita i čeka samo svoj dom. Za sve dodatne informacije javite se na soscat@soscat.net ili na FB: https://www.facebook.com/pages/Udruga-za-dobrobit-i-zaštitu-mačaka-SOS-CAT/370036353135539
Kontakt: soscat@soscat.net

Mali mačić 24.08.2014.

Mali mačić [ 16.41 Kb ]Prekrasni mačić (muški) oko 4 tjedna star pronađen na Knežiji (ZG). Trenutno udomljen kod dobrih ljudi u udruzi Nova Arka, ali kako su oni prebukirani cilj je naći mu što prije topli dom. Pregledan kod veterinara, očišćen od buha i parazita. Pregledana (rtg) i tretirana ranica na zadnjoj šapi koja je očito nastala pri prignječenju. Kosti nisu polomljene, tako da se birga oko toga svodi na dnevnom premazivanju ozljeđenog mjesta Betadinom... uz to treba ga samo još hraniti 5-6 puta dnevno i puno ga maziti, jer je velika maza koja prede kao traktor :-) Molim one koji su voljni pružiti mu ljubav i dom neka se jave za daljnji dogovor. Hvala.
Kontakt: 0998600522

Mačići traže dom 25.08.2014.

Mačići traže dom [ 42.54 Kb ]Poklanjam 2 mačića, sivi tigrasti mužjaci. Stari su 3 mjeseca. Umiljati i zaigrani, naučeni su na obavljanje nužde u pijesak. Za sve informacije nazovite na 091 600 5310 ili na mail mirna.novak@gmail.com
Kontakt: 091 600 5310

Kategorije

Predaja oglasa

Kategorija:

Naslov:*

Kontakt:*

Tekst:*

Slika:

NAPOMENA OGLAŠIVAČIMA: Molimo da kod oglašavanja oglas predajete samo jedanput!
Vaš oglas će biti objavljen najkasnije u roku od 24 sata.

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting