Mali oglasi - Udomljuje se

| More

Ako imate životinju koju želite udomiti svoj oglas ostavite u ovoj kategoriji.

Udomljuju se dva mačića, područje grada Samobora 30.06.2016.

Udomljuju se dva mačića,obje su curice, stare cca 2 mjeseca,zaigrane i umiljate, koriste mačiji wc. Nadam se da će ubrzo pronaći novi dom gdje će svojom igrom uveseliti svoje udomitelje. Prijevoz osiguran na području grada Samobora.
Kontakt: 099 4443332
Kontakt: 0994443332

QASHQAI JE ODVAŽAN I OBOŽAVA MICE 30.06.2016.

QASHQAI JE ODVAŽAN I OBOŽAVA MICE [ 21.13 Kb ]Qashqai se nalazi u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođen je oko 9.4.2016. U novi dom dolazi veterinarski pregledan, zdrav, očišćen i redovno tretiran protiv svih parazita. Primio je i prvo cjepivo protiv zaraznih bolesti. Voli se maziti, ali ipak nije onaj tip mice koji bi cijeli dan mogao provesti u krilu ili na rukama. Mice obožava. Leži kraj tete čuvalice i čim čuje da se koja pomaknula, odmah skače... Stalno trči za njima, po njima, hvata im repove... Kad stariji članovi čopora jurcaju i igraju se, on trči za svima. Ne boji se ni mica durilica, stoički pretrpi njihovo negodovanje, samo da može biti u mačjem društvu. Teta čuvalica mu priželjkuje dom u kojem će imati mačje društvo, jer misli da mu je ono potrebno za potpunu sreću. Aktivan je, samo što je još mali pa kad se umori, samo legne i zaspi. Qashqai se udomljuje na područje Zagreba i okolice, u stan/kuću bez izlazaka van, s omreženim balkonom/terasom i prozorima koji su tijekom toplog dijela godine otvoreni. Izlazak u dvorište dolazi u obzir samo ako mačka ne može izaći iz njega. Proces Qashqaijevog udomljenja obuhvaća: (1.) telefonski razgovor, (2.) posjet potencijalnog udomitelja kako bi Qashqaija upoznao u okruženju koje mu je poznato i (3.) dolazak Qashqaija u novi dom u pratnji tete čuvalice, kako bi provjerila uvjete u kojima će živjeti i uvjerila se da su mreže postavljene. Od udomitelja se očekuje da Qashqaija doživljava i tretira kao ČLANA OBITELJI i osigura mu sigurno okruženje, adekvatnu i kvalitetnu prehranu i veterinarsku skrb tijekom života. KONTAKT: 098 1658789 P.s. Udomljenjem Qashqaija omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098 1658789

RUNA SE VOLI MAZITI I VOLI PSE 05.07.2016.

RUNA SE VOLI MAZITI I VOLI PSE [ 16.23 Kb ]KONTAKT: 098/205-049 Isječak iz Runinog života pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=sDBl5XKET24 I Runa je jedna od mica iz kontejnera, a prema ozljedama s kojima je pronađena sigurno je da je imala bliski susret s autom. Sve to Runa je davno zaboravila, jer već dugo živi u privremenom domu tete čuvalice. Koja za Runu kaže da je posebna: "Runči je jako mazna i željna kontakta s ljudima, uvijek je tu i svako malo prede. Voli kad ju se mazi po trbuhu, voli spavati glave naslonjene na dlan. Stresno bi joj bilo kućanstvo s puno jurnjave i vike, pa ju ne bih preporučila obitelji s malom djecom niti nekome tko voli doma puno tulumariti. Poprilični je ljenjivac i dosta spava i izležava se, ali se voli i poigrati. Iako je bucmasta i zdepasta, vrlo je spretna u osvajanju visina. Najdraža mjesta su joj vrh ormara, radijator kad grije i prozorska daska s koje ima pogled u svijet. Voli pse koji su dobri prema micama, brzo će se sprijateljiti i s nepoznatim psima, ali ne voli mačke. Zato joj treba dom u kojem će biti jedina mica. Vrlo je pristojna, pijesak ne razbacuje ni iz otvorenog wc-a, a nije izbirljiva ni što se hrane tiče." Nalazi se u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođena je oko 24.5.2013. U novi dom dolazi veterinarski pregledana, zdrava, očišćena i redovno tretirana protiv svih parazita, cijepljena protiv zaraznih bolesti, sterilizirana i FIV/FeLV negativna. Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, kao kućna mačka. Možete ju doći upoznati, družiti se s njom, a sve ostale informacije dobit ćete na 098/205-049. P.s. Udomljenjem Rune omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098205049

PAX JE JAKO NJEŽNA I OBOŽAVA PSE 08.07.2016.

PAX JE JAKO NJEŽNA I OBOŽAVA PSE [ 21.03 Kb ]KONTAKT: 098/205-049 Isječak iz Paxinog života pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=S0bcvN4dAK4 Malena Pax glavninu dana provodi igrajući se, jurcajući i skačući po stanu pa ju je teta čuvalica od milja prozvala letećom vjevericom. Jako je aktivna, spretna i radoznala, a igrati se može bilo čime što pronađe oko sebe, od igračaka do vlastitog ili tuđeg repa, psećih šapa, prstiju tete čuvalice... Fascinira ju i voda - ulazi u lavabo i kadu i lovi vodu koja curi iz pipe ili tuša. Pax je i umiljata i baš baš jako nježna. Ako teta čuvalica leži, obavezno se smjesti uz ili na nju i ti trenuci su joj najdraži za maženje i predenje. Prijateljski je raspoložena prema cijelom mačjem čoporu, ali joj je ipak najdraža prijateljica psica čuvalica. "U životu nisam vidjela mačku koja je toliko zainteresirana za psa. Slijedi ju po stanu, obožava ležati uz nju ili na njoj, valjati se po njoj, umiljavati joj se, igrati se njenim šapama ili vrhom repa, čistiti joj uši i dlake na trbuhu" - kaže teta čuvalica. I dodaje da je Pax i vrlo ustrajna, ne odustaje lako od onoga što je naumila napraviti. Pax je u zadnji tren spašena iz jednog seoskog dvorišta, u kojem je gotovo i uginula od gladi. Zbog svega što je proživjela pomalo je nepovjerljiva prema nepoznatim osobama. Treba čovjeka koji će imati strpljenja pričekati da se opusti i pokaže koliko je draga, za što će, poznavajući ju, biti potrebno svega nekoliko dana. Pax se nalazi u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođena je oko 18.9.2015. U novi dom dolazi veterinarski pregledana, zdrava, očišćena i redovno tretirana protiv svih parazita, cijepljena protiv zaraznih bolesti i sterilizirana. Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, u stan/kuću bez izlazaka van, s omreženim balkonom/terasom i prozorima koji su tijekom toplog dijela godine otvoreni. Izlazak u dvorište dolazi u obzir samo ako mačka ne može izaći iz njega. Možete ju doći upoznati, družiti se s njom, a sve ostale informacije dobit ćete na 098/205-049. P.s. Udomljenjem Pax omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.
Kontakt: 098205049

udomljuje se stene na podrucju zadra 16.07.2016.

udomljuje se stene na podrucju zadra [ 16.01 Kb ]udomljuje se mali crni stenac naden na cesti kod Zadra.ima ogrlicu protiv buha ociscen od parazita .hitno jer imamo druge zivotinje
Kontakt: 0994050240

Udomljavanje muškog mačića Zadar 17.07.2016.

Udomljavanje muškog mačića Zadar [ 35.45 Kb ]Daruje se mali muški mačić,skroz pitom,već prvi dan je koristio pijesak za nuždu,jako razigran i društven,star oko dva i pol mjeseca,u dobre ruke,dosta je hitno.
Kontakt: 098 873 849

Lenny nježni div 18.07.2016.

Lenny nježni div [ 54.58 Kb ]Bok! Ja sam Lenny! Ako misliš udomiti psa ja sam PUN POGODAK! Kažu da ćeš se zaljubiti u mene pri prvom susretu. Jako sam mlad da s tobom proživim cijeli svoj život, a nisam premlad da ti uništavam po kući hehe.......jako sam dobar i poslušan, pun ljubavi za tebe, ali i za sve ostale....jednostavno volim život i želim živjeti, molim te dozvoli mi da ti budem prijatelj, najbolji,,,,,,,,kaže teta čuvalica da sam super u šetnji, ona je manja od mene he he, .....ma jednom riječju pravi.......kažu da sam isti Scooby Doo :-D ako me uzmeš za svoga najboljeg prijatelja bit će SRETAN i PONOSAN! 2 i pol godine, čipiran, kastriran, cijepljen. Nadam se tvom pozivu moj najbolji prijatelju....pričaju da nemam puno vremena, a ja......ja samo želim živjeti......provesti svoj život s tobom...
Kontakt: 0915799249

Mačići traže dom! 18.07.2016.

Mačići traže dom! [ 25.59 Kb ]Zagreb, tigrasto-bijela curica i tabby dečko traže dom, kontakt: inbox Aleksandra Miletic Cinac
Kontakt: 0912335652

Udomljuje se mačić tigrić 19.07.2016.

Udomljuje se mačić tigrić [ 20.48 Kb ]U centru Jastrebarskog pronađen mali ostavljeni tigrasti mačić na milost i nemilost po najvećoj vrućini na parkiralištu.Bio je neuhranjen kost i koža sa napuhnutim trbuhom jer je bio pun crijevnih nametnika.Očišćen od nametnika i sada već oporavljen od neuhranjenosti spreman je za svoj novi dom.Jako je mazan i dobar,mekane i nježne dlake ,star oko dva mjeseca.Kod mene je bio dok se nije oporavio jer je bio u jako lošem stanju i nisam imala srca ga ostaviti na cesti tako malog pa sam ga uzela u nadi da će ga netko uzeti u svoj dom.Sad je on super,zaigran ,veseo, uhranjen,spreman za svoj novi dom.
Kontakt: 0911281970

lui i emily 19.07.2016.

lui i emily [ 20.54 Kb ]Lui i Emily su mačići stari 2 mjeseca, iz jedne hvarske šikare gdje su živjeli na nesnosnim vrućinama, bez vode, upaljenih očiju i dišnih puteva.. Sada, nakon antibiotske terapije i čišćenja od parazita, oni su zdravi miconje, razigrani i pre pre mazni. Ogromne predilice. Naučeni na pijesak. Traže si najbolji domek na svijetu, u stanu ili kući koja nije blizu prometnice. Kastracija te veterinarska skrb tjekom života je obavezna.
Kontakt: 0918936417

UDO0MLJAVA SE PESICA 20.07.2016.

UDO0MLJAVA SE PESICA [ 39.90 Kb ]Mala pesica, 8mj stara, mješanka mame pinča i nekog crnog zavodnika srednjeg rasta. Curica je navikla na život u kući, priviknuta na druge životinje, traži topli dom isključivo kao ljubimac.
Kontakt: 095 3970 109

Mačići traže dom 20.07.2016.

Mačići traže dom [ 16.00 Kb ]Četiri mala preslatka mačića traže osobu ili obitelj koja će ih paziti i maziti. Mačići su stari mjesec dana, naučeni su na pijesak i socijalizirani. Jedno ovakvo stvorenje unijet će radost u vaš dom!
Kontakt: 0916000359

Udomljuje se pas 23.07.2016.

Udomljuje se pas [ 21.81 Kb ]Udomljuje se zenka stara 1god 9mj. Jako vesela i zaigrana. Odlicno se slaze sa drugim psima,a jako voli ljude i djecu. Nalazi se u zapadnom dijelu Zagreba. Nadamo se da ce ubrzo naci novi dom gdje ce svojom igrom uveseliti nove vlasnike.
Kontakt: viktorija15@msn.com,0914088844

Kategorije

Predaja oglasa

Kategorija:

Naslov:*

Kontakt:*

Tekst:*

Slika:

NAPOMENA OGLAŠIVAČIMA: Molimo da kod oglašavanja oglas predajete samo jedanput!
Vaš oglas će biti objavljen najkasnije u roku od 24 sata.

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting