Marš za životinje 2024.

| More

Dragi svi,

presretni smo što možemo najaviti da će se nakon višegodišnje stanke ponovno održati Marš za životinje! Zapišite u svoje kalendare 13. 04. 2024. godine i pripremite se biti dijelom glasne povorke 4. po redu Marša za životinje! Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Na „Maršu za životinje“ dobrodošli ste svi vi kojima je stalo do životinja i želite dići glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima… Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih.

Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Na Trgu Kralja Tomislava bit će dostupni različiti transparenti. Važno nam je da transparenti odražavaju vrijednosti koje ovim maršem zastupamo pa molimo sve one koji žele sami donijeti transparent da se jave s prijedlogom teksta na e-mail pz@prijatelji-zivotinja.hr.

Bilo bi nam drago da ispunite ovu prijavnicu ako planirate doći da znamo okvirno procijeniti broj sudionika i kako bismo vas mogli pravodobno informirati o svim bitnim stvarima.

Prijava na Marš za životinje 2024.

Ime i prezime:*

e-mail:*

Broj mobitela:

Grad:*

Želim pomoći u organizaciji Marša:*

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko Marša. Vaše podatke koristit ćemo za tu svrhu te u svrhu primanja newslettera od kojega se možete odjaviti u bilo kojem trenutku. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Marš za životinje, foto: Jelena Rašić [ 304.16 Kb ]marš [ 287.72 Kb ]

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting