07.10.08. Poziv na promociju izazovnog plakata protiv krzna organizacije PETA

| More

Modni događaj CRO A PORTER
Paviljon 2 – Zagrebački velesajam
Srijeda 08. listopada 2008., 19:30 sati

PETA, Prijatelji životinja i modni događaj Cro A Porter najavljuju novi atraktivan plakat protiv krzna i pozivaju na hrvatsku promociju PETA-inog plakata sa svjetski poznatom osobom. Naime, poznato je kako svjetski poznate osobe već dugi niz godina svojim likom sudjeluju u globalnim kampanjama protiv krzna. Podsjetimo se kako su u sličnim akcijama udruge Prijatelji životinja do sada sudjelovale i brojne poznate osobe iz Hrvatske kao Fani Stipković, Robert Bošković, Maja Vučić, Tatjana Jurić, Gala Svilan i drugi.

Regionalna promocija novog PETA-inog plakata protiv krzna održat će se u sklopu ovosezonskog Cro A Portera u srijedu, 8. listopada u 19:30 sati u Paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma.

Jumbo plakati bit će postavljeni u Zagrebu i Varaždinu. Predstavnici medija dobit će više informacija o cijeloj kampanji i vizual plakata u visokoj rezoluciji na najavljenoj Cro A Porter promociji u srijedu.

Ovu akciju poduprli su Cro A Porter, Europlakat, Arto i Vectordesign.

Tijekom Cro A Portera u prostoru Paviljona 02 Zagrebačkog velesajma Prijatelji životinja organizirat će javno potpisivanje peticije za zabranu plastičnih vrećica u Hrvatskoj, a koju će moći potpisati svi zainteresirani posjetitelji događaja.

Radujemo se Vašem dolasku.

Prijatelji životinja i Cro A Porter

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting