Suradnja sa Summarum Fitnessom

| More

Dragi prijatelji,

želimo vas obavijestiti da prijavom na Vege izazov dobivate uslugu besplatnog savjetovanja i pomoći oko prehrane u Summarum Fitnessu, a kupovinom njihovih usluga izravno pomažete i udruzi Prijatelji životinja.

Po prijavi na Vege izazov slobodno kontaktirajte naše partnere iz Summarum Fitnessa na broj mobitela 098/9515-525 ili posjetite stranicu summarumfitness.com. Savjetovanje o veganskoj prehrani potpuno je besplatno, a učlanjenjem u našu udrugu dobivate i 10% popusta na sve ostale usluge: osobne treninge, online planove vježbanja i prehrane te privatna savjetovanja.

Uz to, 10% svog ukupnog mjesečnog profita Summarum Fitness donira Prijateljima životinja stoga je ovo odličan način da pomažući sebi i svome zdravlju pomognete i radu neprofitne udruge koja zastupa prava životinja.

Zašto baš Summarum Fitness?

Summarum Fitness je etički i ekološki fitness brand čiji je naglasak na zdravoj biljnoj prehrani.
Njihova je filozofija jednostavna i u skladu sa značenjem pojma ''summarum'' – cjeloviti pristup fitnessu koji obuhvaća kvalitetan trening, održivu prehranu i kontinuiranu motivaciju.

Sve ostale informacije možete dobiti pozivom na broj mobitela 0989515525 ili ih možete pronaći na summarumfitness.com te na Facebook stranici Summarum Fitness.

Unaprijed zahvaljujemo na podršci ovoj akciji!

Vaši Prijatelji životinja

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting