Suradnja s Annapurnom - Stellina kobasica

| More
Vama Stellina kobasica, Prijateljima životinja 1 kuna :)

Ova priča započinje u slovenskom utočištu Koki, a glavni protagonisti su Stella, odbačeni praščić koji je spas našao u utočištu koje pruža doživotni dom životinjama spašenima od klaonice, i Anita Petrović, članica udruge Prijatelji životinja i volonterka, koja se odazvala pozivu na radnu akciju. Kada je ugledala Stellu, bila je to ljubav na prvi pogled. Razigrani praščić inspirirao ju je da osmisli kobasicu zbog koje nitko ne mora stradati, a da bude ljuta, masna i ukusna kako su svi naviknuli, a to joj je i uspjelo.

Stellina kobasica napravljena je od vrlo jednostavnih i svima dostupnih sastojaka te svojim okusom, izgledom, mirisom, bojom i teksturom podsjeća na slavonsku kobasicu. Drži se u hladnjaku te je gotov "suhomesnati" proizvod čija cijena je niska te time svima pristupačna.

Udruga Prijatelji životinja i Annapurna zaslužni su za nastavak priče jer su omogućili da Anitina receptura dobije pečat profesionalnosti i bude dostupna svima, neovisno o načinu prehrane.

Annapurna, domaći proizvođač isključivo veganskih proizvoda, odnosno ekoloških proizvoda na bazi soje i pšenice, koja na svim svojim proizvodima ima europsku V-oznaku, pristala je uvesti u asortiman svoju verziju Stelline kobasice inspirirane recepturom Anite i Prijatelja životinja.

Annapurna je pouzdan i poznati proizvođač čije proizvode možemo pronaći po raznim trgovinama. Glavni motiv njihova rada i misija poslovanja jest širenje veganstva i popularizacija veganske prehrane. Svaki njihov proizvod je nastao zbog suosjećanja prema životinjama, brige za zdravlje ljudi i očuvanje planete. Zahvalni smo im od srca što su izrealizirali ovu prekrasnu priču koja će osvojiti mnoga srca i što imamo ovako divnu suradnju.

Kobasica nije namijenjena samo za vegane već je prikladna za sve ljude. Svoju premijeru je doživjela na ovogodišnjem 9. VegeSajmu gdje je bila pravi hit i rasprodala se u rekordnom roku. Možete je kupiti OVDJE, a uskoro i u trgovinama.

* od svakoga prodanog proizvoda Annapurna izdvaja jednu kunu za projekte udruge Prijatelji životinja kojima se promiču veganstvo i održivo življenje.


stellina kobasica-dizajn [ 163.19 Kb ]VegeSajam 2020 [ 492.16 Kb ]VegeSajam 2020 [ 270.02 Kb ]Stellina kobasica-pakiranje [ 758.72 Kb ]

Vezane teme

Stelline kobasice [ 117.72 Kb ]stellina kobasica 2 [ 157.72 Kb ]stellina kobasica 4 [ 90.42 Kb ]stellina kobasica [ 164.88 Kb ]stellina kobasica [ 706.05 Kb ]

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting