Podržite rad Udruge namjenskom donacijom

| More
Zamolba za namjensku donaciju

Svojim dosadašnjim radom Udruga se pokazala relevantnom i aktivno je poticala i potiče značajne promjene u društvu.

Sve to ostvareno je volonterskim radom članova Udruge od kojih su neki od samog početka posvetili i više nego puno radno vrijeme i time doveli Udrugu do trenutno vrlo respektabilne pozicije. Svjesni smo da je Udruga potpuno ovisna o onima koji je podržavaju i od srca smo zahvalni svima koji nam nesebično pomažu.

Trenutna situacija je takva da je ta dugogodišnja predanost članova Udruge, koji je vode i ulažu svoje vrijeme i privatna sredstva za ostvarenje ciljeva Udruge, dovela do njihovog financijskog kraha i nemogućnosti nastavka njihovog volonterskog rada.

Naime, kako se rad Udruge iz dana u dan sve više povećava, golemi posao više ne mogu obavljati volonteri, već se javila realna potreba da se rad Udruge profesionalizira, kako bismo svi zajedno bili što učinkovitiji za životinje. Dosadašnji rezultati i vidljivi pomaci u senzibiliziranju javnosti za razne aspekte postupanja sa životinjama nastali su zahvaljujući predanom, gotovo danonoćnom angažmanu nekolicine aktivista.

Također, iako prepoznatljivost Udruge u javnosti, prema nezavisnom istraživanju, doseže čak 84 posto, Udruga i pored svog značajnog doprinosa zajednici nema dodijeljene gradske ili državne prostorije za poslovanje već je prinuđena plaćati najam što nam je dodatni financijski pritisak.

Pored toga, kvalitetno planiranje i realizacija akcija i kampanja te pokrivanje pratećih troškova (npr. tisak letaka, plakata i slično) ovisi o redovitom priljevu sredstava.

Stoga nam je cilj konstantnim novčanim donacijama od strane zainteresiranih građana, a u skladu s njihovim mogućnostima, omogućiti profesionalizaciju rada udruge, kako bi se odgovorni i sposobni aktivisti, zahvaljujući kojima je udruga postigla u manje od četiri godine postojanja vrlo važne pomake, mogli u potpunosti posvetiti radu za životinje.

Rad i budućnost Udruge direktno ovise o članovima koji rade za nju. Stoga vas molimo za pomoć u obliku redovite namjenske donacije kojom biste spriječili prekid rada Udruge i osigurali njen daljnji napredak i postojanje.

Molimo vas da potpišete Ugovor kojim bi se dobrovoljno obvezali da ćete redovito donirati iznos prema vašim mogućnostima (mjesečno, polugodišnje ili godišnje). Ugovor je ponajprije namijenjen samim donatorima i može se bezuvjetno raskinuti u bilo kojem trenutku, a služi nama kao evidencija očekivanih namjenskih donacija. Vaše redovne donacije omogućit će kontinuirano financiranje koje nam je potrebno kako bismo bili sigurni da ćemo moći nastaviti s našim svakodnevnim radom važnim za životinje.

Vjerujemo da razumijete koliko je Udruzi potrebna pomoć i koliko rad Udruge o njoj ovisi, a time i naš rad za životinje.

Molimo potencijalne donatore da nam pošalju ispunjen ugovor na našu adresu Prijatelji životinja, Jurišićeva 25, 10000 Zagreb, ili se jave na mail pz@prijatelji-zivotinja.hr.

Namjenski donatori, nakon prve donacije, dobit će člansku iskaznicu s kojom, uz dokaz identiteta (osobnom iskaznicom, putovnicom ili vozačkom dozvolom), ostvaruju popust za članove.

Zahvaljujemo na svakoj pomoći i dobronamjernoj preporuci.

Srdačno,

Vaši Prijatelji životinja

Izvor: A.R.M.O.R.Y. - čimpanze oslobođene iz laboratorija [ 38.52 Kb ]

Download

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting