Prijavite se na Vege izazov

| More
Pridruži se i ti Vege izazovu!

Svjetski popularna organizacija Veganuary od 2014. godine u siječnju poziva na promjenu životnih navika okretanjem suosjećajnijem načinu života kroz vegansku prehranu. Ideja Veganuaryja je da oni koji se obvežu postati veganima svakodnevno mjesec dana dobivaju recepte, savjete i informacije o tome kako veganska prehrana koristi životinjama, okolišu i našemu zdravlju.

U Veganuaryju kažu da u mjesec dana nećemo spasiti planet, ali s 350 000 ljudi za koje se očekuje da iskušaju veganstvo u siječnju uštedjet ćemo 2,5 milijuna litara vode, što je dovoljno vode za punjenje bazena olimpijske veličine; 41 200 tona ekvivalenta ugljikova dioksida (CO2‐eq) iz atmosfere, što je jednako 450 000 letova od Londona do Berlina, i, naravno, spasit ćemo nebrojeno mnogo životinja!

Udruga Prijatelji životinja izradila je hrvatsku verziju Veganuaryja – Vege izazov na koji poziva sve da se prijave preko web-stranice www.veganopolis.net.

Ove, 2020. godine, svima koji se prijave na Vege izazov Summarum Fitness poklanja besplatno savjetovanje i stručnu pomoć oko veganske prehrane i vježbanja.

Cilj Vege izazova je demistificirati vegansku prehranu i približiti ekološke, zdravstvene i etičke vrijednosti veganskog načina života, te uvjeriti javnost da ukusna i zdrava hrana, baš kao i kvalitetna kozmetika, ne moraju biti životinjskoga podrijetla.

Čestitamo svima koji su se do sad prijavili na Vege izazov kojim su se odlučili na 30 dana promijeniti prehranu u korist životinja, okoliša i vlastitog zdravlja.

Vege izazov [ 138.33 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting