U 12 koraka do sirove hrane

| More

Victoria Boutenko

TELEdisk, Zagreb, 2008.

Prvo izdanje U 12 koraka do sirove hrane (objavljeno 2000.) bilo je izvrsno. Drugo izdanje je maestralno. U posljednjih šest godina Victoria Boutenko uvela je posve novi pristup prehrani i postala pravi guru 'žive' hrane. Omogućila nam je da se do u tančine upoznamo sa svim prednostima sirove hrane. Premda je prvenstvena namjena ove knjige da nam pomogne shvatiti kakvim se opasnostima izlažemo jedući kuhanu hranu, Victoria ovdje opširno govori i o blagotvornom djelovanju sirove hrane na naše fizičko i psihičko zdravlje. - dr. GABRIEL COUSENS

'Senzacionalno! Svi razlozi u prilog života na sirovoj hrani objašnjeni sažeto i na jednom mjestu. Obavezno štivo za sve one koji žele biti vitalniji, sretniji i uspješniji u životu.' - VICTOR M.VIEIRA, doktor kiropraktike, član međunarodne akademije za kliničku akupunkturu.

'Čudesna knjiga puna korisnih informacija za ljude koji žele doznati više o odnosu između hranjivih sastojaka u prehrani i našeg zdravlja. Victoria Boutenko postavlja bitna pitanja i istražuje sve putove koji bi je mogli dovesti do novih odgovora. Zaključci do kojih je ovdje došla izuzetno su vrijedni, često iznenađujući i uvijek poučni.' - MELVYN L. ISCOVE, dr. med.

'Zamislite što bi se dogodilo u našem društvu kad bi ljudi preuzeli odgovornost za vlastito zdravlje i dobrobit. Knjiga Victorije Boutenko dobra je podloga za jedan takav pomak u našem razmišljanju i u našem svakodnevnom životu.' - JEANNETTE VOS, doktorica pedagogije, koautorica knjiga Revolucija u učenju i Nova revolucija u učenju.

Vezane teme

U 12 koraka do sirove hrane [ 52.99 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting