Komentari iz 2015.

| More

Dragi Prijatelji životinja, srdačno vas pozdravljam iz Podgorice. Ja i djeca smo vegani i mnogo mi se dopadaju vaši članci. Samo tako nastavite.

S. F.
7. prosinca 2015.

Velika mi je želja volontirati na sljedećem ZeGeVege festivalu. Zahvaljujući knjizi ''Zašto volimo pse, jedemo svinje i nosimo krave'' i ZeGeVege festivalu postala sam vegetarijanka.

M. M.
14. listopada 2015.

Hvala vam iz dubine srca i moje duše na osviještenosti, na još većoj ljubavi prema ljudima i životinjama nego što je bila i što ste me ponukali aktiviranjem da sam još bolja osoba nego što sam bila, te se odlučila na pomoć kome god to treba i koliko ja mogu učiniti za životinje. Vašim utjecajem na mene sretnija sam i zdravija osoba.

S. L. P.
14. rujna 2015.

Mogu vam samo reći veliko bravo na ovome što ste napravili jer na taj način možemo stvoriti nešto dobro, poučiti ljude i pomoći im u novim navikama. Inače, vegan sam, ali svejedno rado sam sudjelovala i veselo prihvatila vaša mišljenja i recepte. Srdačan pozdrav iz Rijeke i samo tako naprijed za naše životinjice i Zemljicu.

R. Z.
1. kolovoza 2015.

Gledam ljude oko sebe kako luduju kupujući kao da je sudnji dan pred nama, gledam mladiće i djevojke, a i one starije kako u vjetar ispaljuju novce (koje navodno svi nemamo), gledam redove u trgovinama s mesom kako se u kolica stavljaju paketi i paketi nekad živih bića koji ništa manje nisu željela dočekati Novu godinu kao mi ljudi i pitam se zašto ne mogu biti barem malo "normalnija" i biti dio te besvjesne mase pa se veseliti i tamo gdje mjesta veselju nema. Zamislite drukčiju Hrvatsku - zamislite Hrvatsku koja čuva svoje prirodne resurse, zamislite ljude koji svaki dan pomognu nekome, zamislite ekonomiju zasnovanu na ekološkoj poljoprivredi, zamislite zemlju koja je svoju proizvodnju usmjerila prema prehrani namirnicama biljnog podrijetla...

A. H.
1. siječnja 2015.

Vezane teme

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting