Nasljeđe Dragice Vitas

| More

19. 10. 2015. preminula je Dragica Vitas, vlasnica i voditeljica tvrtke Eurofutura d.o.o. te autorica nekoliko knjiga i zbirki pjesama.

Dragicu izuzetno cijenimo kao članicu udruge Prijatelji životinja i kao divnu osobu koja je na najiskreniji način izražavala svoju ljubav prema svim živim bićima. Zahvalni smo na knjizi ''Doživljaji bijelog zeca i njegovi savjeti'', kao i na lijepim i srdačnim susretima s Dragicom. Upoznali smo ju kao osobu koja se punoga i čistoga srca zalagala za životinje, i kroz svoj aktivizam, pisanje te cjelokupni stil i način života i prehrane.

Svojom svakodnevnom brigom za životinje – golubove koje je hranila, mace koje je udomljavala, sve one životinje koje je spasila kao vegetarijanka, Dragica nam je ostavila u nasljeđe poruku odgovorne skrbi i ljubavi prema svim životinjama te nas nadahnjuje da budemo bolji i suosjećajniji ljudi. Dragice, veliko hvala!

Zahvaljujemo i njezinu sinu Alenu Vitasu koji je zamolio sve koji žele kupiti cvijeće za Dragičin grob da radije, zbog njezine posvećenosti životinjama i podrške Prijateljima životinja, uplate novčanu donaciju našoj udruzi.

LJUBAV

Ljubav
to su male obične stvari
koje činimo
za one koje volimo.
Ljubav su velike sitnice
koje dolaze iz srca.
To je nekad
samo izgovorena,
napisana riječ.
To je stisak ruke,
to je briga
iskrenost
i davanje,
kad se dajući najviše prima.

Dragica Vitas (1943. - 2015.)

Vezane teme

Mačka [ 50.43 Kb ]

Također pogledajte

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting