Zamolba za poštarinu

| More

Poštovani članovi i simpatizeri,

ovim dopisom udruga Prijatelji životinja želi vam se obratiti za pomoć i potporu u radu. Udruga djeluje na području cijele Hrvatske, te svojim edukativnim programima želi biti na usluzi svim građanima. Tijekom godina, udruga Prijatelji životinja objavila je kvalitetne edukativne materijale koje je prema želji građana slala svakom zainteresiranom besplatno na adresu, te na taj način pružala dragocjene materijale gdje god da se nalaze.

S obzirom da je financijska situacija Udruge vrlo nezavidna, ne mogu se više pokrivati troškovi poštarine - ta hvaljena i vrijedna usluga morala je biti ukinuta.

Sve vas najiskrenije molimo da nam pomognete donacijom koju bismo iskoristili za pokrivanje troškova poštarine. Vaša donacija omogućila bi aktiviranje usluge slanja besplatnih edukativnih materijala, te slanje obavijesti članovima, prijava veterinarskoj inspekciji i dopisa lokalnim zajednicama i drugim institucijama koje nastojimo potaknuti na povećanje razine zaštite životinja.

Molimo da prepoznate naš trud i pomognete nam da skupimo dovoljno financijskih sredstava za podmirenje troškova poštarine, kako bismo mogli i dalje nastaviti educirati naše korisnike na takav način.

Zauzvrat, zahvalili bismo vam svima na našem popisu sponzora i donatora na našoj web stranici koja broji preko 4000 posjeta dnevno, na našem Facebook profilu i stranici.

Ako imate još neke svoje prijedloge za suradnju ili ste zainteresirani za potporu nekog drugog našeg projekta biti će nam drago da nas kontaktirate.

Vjerujući u vaš pozitivan odgovor, i toplo vas sve pozdravljamo!

Vezane teme

Mačka

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting