Popusti za članove

| More

Članovi koji uplate godišnju članarinu dobit će člansku iskaznicu* s kojom, uz dokaz identiteta (osobnom iskaznicom, putovnicom ili vozačkom dozvolom), ostvaruju popust na proizvode ili usluge u dolje nabrojenim tvrtkama i pet shopovima koji ne prodaju žive životinje. Popust se odnosi isključivo na proizvode koji u svom sastavu ne sadrže sastojke životinjskog porijekla te na usluge u kojima se ne koriste proizvodi koji sadrže sastojke životinjskog porijekla (meso, mliječne proizvode, jaja, med, krzno, koža, vuna ili svila).

Advent - 5 % popusta

Tvrtka Advent d.o.o. iz Pule odobrava 5% popusta na kompletan asortiman za direktnu kupnju preko web shopa ili u nekoj od poslovnica, a 10 % na Soylove uređaje za pravljenje biljnih mlijeka i sireva ta na posudu za klijanje. Popusti ne vrijede za proizvode koji su na akciji i odnose se isključivo na plaćanje u gotovini u poslovnicama odnosno internet bankarstvom za narudžbe preko web shopa. Kontakt telefon: 052/688 010.

ALMAZOR d.o.o. - 20 % popusta

ALMAZOR d.o.o. samo uz predočenje valjane iskaznice odobriti će 20% popusta na svoje nutricionističke savjete i radionice, a više o njihovim uslugama provjerite na http://nutriforma.com.hr/.

Annapurna - 10 % popusta

Annapurna proizvodi zdrave, veganske proizvode poput tofua, seitana, salama, jogurta i drugih, a popust na svoje proizvode daje uz prethodnu najavu na broj telefona 3385533. Adresa na kojoj možete dobiti popust je Siget 18, Novaki, Sv.Nedelja.

avesu VEGAN SHOES - 5 % popusta

Kako biste ostvarili popust, koristite kod PRIJATELJI-ZIVOTINJA, te e-mails brojem Vaše iskaznice pošaljite na support@avesu.eu.

Bio Boutique - 10% popusta

Bio Botique, na Trgu Francuske republike 6 u Zagrebu, je jedino mjesto u gradu koje brine za Vaš neodoljiv izgled i pri tom odobrava 10% popusta na proizvode i usluge! Najpoznatiji svjetski brand mineralne šminke Lily Lolo nudi proizvode iz vrhunske luksuzne certificirane prirodne linije mineralnog make up-a, a svoj termin možete rezervirati na telefonski broj 01 3764 292.

Bioherba - 10 % popusta

Obiteljsko poduzeće s proizvodnjom povrća i bilja i preradom vlastititih sirovina u gotove proizvode. Proizvodi ne sadrže aditive, konzervanse i druge štetne spojeve. Povrće je organskog podrijetla i nosi markicu "Hrvatski EKO proizvod". Ponuda se može vidjeti na www.bioherba.hr.

BIOmedis - 10 % popusta

BIOmedis proizvodi su prirodna kozmetika koja nije testirana na životinjama. Proizvode BIOmedisa možete naručiti putem on-line prodaje, a dostava je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Biovizija - 20 % popusta

Otvoreno učilište Bio-vizija nudi popust na slijedeće seminare: temeljni seminar svjesne prehrane s dijagnozom, Temeljni shiatsu seminar, Feng Shui Seminar. Svi programi imaju osnovu na cjelovitom i zdravom življenju, u skladu s prostoru u kojem živimo. Edukacija u sferi prehrane počiva na veganskim i makrobiotičkim načelima.

Byron škola stranih jezika - 10 % popusta

Prva privatna škola stranih jezika osnovana 1991. nalazi se u Puli. Nude usluge učenje jezika za sve uzraste u grupi ili individualno, profesionalno savjetovanje i posredovanje pri odabiru edukacije u inozemstvu i usluge licenciranih prevoditelja i turističkih vodiča. Već dugo se i sami zalažu za životinje, organiziraju informiranja o pravima životinja te domjenke na kojima se ne služi meso.

Brokula&Ž - 5 % popusta na kartično plaćanje i 10% popusta na gotovinsko plaćanje

Kod odjeće Brokula&Ž bitno uvijek dolazi iznutra: napravljena je u Hrvatskoj, od organski uzgojenih sirovina i na unutarnjoj strani nosi skrivene poruke koje vidiš samo ti… i onaj tko te skine. Tako te osjećaj udobne, prirodne tkanine na koži grije izvana, a inspirativne misli iznutra. Kolekciju čine majice i donje rublje za žene i muškarce, a u planu su odjeća za djecu, posteljina, čarape itd. Kolekcija je napravljena od dvije vrste tkanina – jedna se sastoji od 48% organski uzgojenog pamuka, 48% ProModala (modalno vlakno) i 4% elastina (elastansko vlakno), a druga od 96% organski uzgojenog pamuka i 4% elastina.

DAK Motorsport - 15 % popusta

Profesionalna i kvalitetna modifikacija na automobilima. Kontakt: Vojvodići 28, Sv.Nedelja Tel: 01 375 11 69

DJ Akademija - 20 % popusta

DJ Akademija svoje aktivnosti i nastupe ima tijekom cijele godine, a sama nastava traje 60 dana. Promocija se vrši putem svih glavnih i vodećih medija u Hrvatskoj. Do sada su obrazovali više od 400 DJ-a.

DJ Radionica by DJ Venom - 10 % popusta na mjesečnu članarinu

DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga pa sve do natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling (backspinning, body tricks), scratching, combo mixing.. Program uključuje vježbanje na pločama i digitalnim simulatorima. Radionica se odvija na mjesečnoj osnovi tijekom cijele godine. Prijavite se na mail: djradionica@centarcesarec.hr ili na broj 0955625868.

Dobra veterinarska praksa d.o.o. - 20 % popusta

Kupljenovo, Bziki 20, Zaprešić

DVS Elektro team - 15 % popusta na gotovinsko plaćanje

Obrt za elektroinstalacije i usluge. Kontakt: 098 724 387

Dvostruka Duga - 9 % popusta

Dvostruka duga je nakladnička kuća posvećena izdavanju knjiga koje produbljuju znanje o ljudskim mogućnostima i ukazuju na blizak odnos čovjeka i prirode. Izdanja se mogu naručiti i kupiti preko web stranice uz 9% popusta osim knjiga koje su već na akciji. Članstvo u Udruzi i plaćenu članarinu za tekuću godinu provjeravat će nakladnička kuća preko Udruge.

Elementals By J – popust 10 % osim na proizvode na akciji

Organska kozmetika – ako neki proizvod ne možete pojesti, nemojte ga ni stavljati na kožu. Koristimo bio-jestiva eterična ulja (Pranarom), hladno prešana biljna ulja i emulgatore iz bio-uzgoja, macerate i tinkture radimo sami po starim recepturama isključivo od bilja s obronaka Učke, daleko od cesta i ljudi. Jedini konzervansi što ih koristimo jesu hladno prešano ulje pšeničnih klica i koštice grejpa.

Encian - 10 % popusta

Encian brine za dobrobit vašeg tijela i duha pouzdanim i provjerenim proizvodima te dugogodišnjom tradicijom proizvodnje. Do svojih Encian proizvoda od sada možete doći na web trgovini https://encian.hr/, a do popusta od 10% slanjem slike Vaše važeće članske iskaznice Prijatelja životinja na encian@encian.hr, te će Vam se iz Enciana povratno vratiti s kodom za popust.

Esencija - kozmetički salon Temple of Chi - 10% popusta

Horvaćanska cesta 59 (druga strana zgrade, u parku), Zagreb

ETNOtrend firma - 5% popusta

ETNOtrend firma nudi 5% popusta na usluge pismenog i usmenog prevođenja. Vinogradarska 14, Mala Rakovica, 10 430 Samobor.

Eurofutura - 10 % na sva izdanja

Eurofutura je nakladnička kuća koja je izdala knjigu Doživljaji bijelog zeca i njegovi savjeti. Prilikom narudžba knjiga preko svoje web stranice daje dodatni popust članovima Udruge na sva izdanja.

Fitness Bootcamp - 10 % popusta

Same po sebi, dijete ne donose dugoročne rezultate i većinom su nezdrave za tijelo, vježbanje s utezima ne odgovara svakome, a fizička neaktivnost lako dovodi do nezdovoljstva svojim tijelom. Nije teško zapustiti se. Kao rezultat, gubimo kondiciju i snagu u tijelu, metabolizam se usporava, stres se povećava, a suvišne kile dolaze. Fitness Bootcamp pruža klijentima izuzetnu priliku da se usredotoče na sebe i svoje ciljeve na nov, poticajan način. Fitness Bootcamp je za sve one koji žele doći u formu, poboljšati kondiciju, ojačati, izgubiti suvišne kile, i osjećati se zadovoljno u svome tijelu.

Frigo Adria - 10 % popusta

Frigo Adria d.o.o. ovlašteni je servis za ugradnju plina i servis plinskih instalacija. Članovima daje popust na ugradnju autoplina što je ekološki prihvatljiviji način vožnje. Nalaze se na adresi Škrljevo 227, 51223 Škrljevo. Kontakt telefon: 051 251423. Radno vrijeme servisa je od 9 do 18 sati radnim danom i od 9 do 13 sati subotom.

Frizerski salon Beauty centar Divass - 10 % popusta

U frizerskom salonu Beauty centar Divass koriste se samo Paul Mitchell proizvodi koji nisu testirani na životinjama, a proizvode se po visokim ekološkim standardima i izrađuju od prirodnih sastojaka. Beauty centar se nalazu u hotelu Sheraton u Zagrebu, 1. kat. Radno vrijeme: od ponedjeljaka do petka od 08 do 20 sati, subotom od 09 do 15 sati. Svoj termin rezervirajte na broj: 01 4637 377.

Green Point natural food store - 5 % popusta

Green Point otvorio je vrata za sve vas koji volite zdravo, fino, brzo i cijenom pristupačno. U Varšavskoj 10 očekuju vas zdrave delicije poput woka, raznih vege burgera, hot doga, tortilla, sendviča, slatkih delicija i voćnih shakeova. Zajednički do zdravlja, vitalnosti i ljepote.
Radno vrijeme: 09 - 21 h

ILIRIC-EKO d.o.o. usluge najma i servisa wc kabina – 10% popusta

Tvrtka koja već dugi niz godina prati svjetske trendove u održivom načinu sakupljanja otpada. Dugogodišnje iskustvo u organiziranju dostava i servisiranja eko wc-a na različitim priredbama, sajmovima, koncertima i gradilištima, jamstvo su kvalitetne usluge. ILIRIC-EKO d.o.o. u potpunosti poštuje sve standarde u očuvanju okoliša. Kontakt 01/5615-033.

Korinjak - 10 % popusta za gotovinsko plaćanje

Hotel Korinjak prvi je hotel na Jadranu koji se specijalizirao za programe ekološkog, zdravstvenog i holističkog sadržaja, nudeći isključivo zdravu vegetarijansku hranu utemeljenu na tradicionalnoj domaćoj kuhinji.

Kuća za pse j.d.o.o. - 10 % popusta

Hotel za pse. Bukevje 25 c, 10 411 Orle
Kontakt: 01 5620 350, 091 4440444 E-mail:house4dogs@gmail.com

Macrocruise - 10 % popusta

Obiteljska tvrtka organizira najam jedrilica s mogućnošću pripreme vegetarijanskih, makrobiotičkih ili veganskih obroka na plovilima te odabira ekoloških proizvoda za njihovu pripremu. Popust se odnosi na posebne programe VeggieCruise i MacroCruise. Sjedište tvrtke je u Samoboru, kontakt telefoni 01 3366 417, 099 33 66 417, 091 560 3433; info@macrocruise.com.

Makronova - 10 % popusta

Želite li naučiti kuhati zdrava veganska jela uz podršku iskusnih učiteljica makrobiotičke kuhinje, javite se na radionicu kuhanja, u Makronovu, vodeću edukacijsku ustanovu u području prirodnih stilova življenja. Sve informacije možete dobiti na adresi Ilica 11/I, radnim danom od 10 do 17 sati. Telefon: 01 4847 119; info@makronova.com.

mind in body PILATES - 10 % popusta i dodatnih 5 % popusta za termine 8-17h

Certificirani pilates studio specijaliziran za vježbanje pilatesa kao rehabilitacijske i rekreacijske tehnike. Pristup vježbanju se temelji na STOTT PILATES® metodi koja se po potrebama i željama polaznika obogaćuje elementima drugih tehnika vježbanja i relaksacije. Studio je opremljen pilates spravama reformer i stability chair. Nalazimo se u Zagrebu, Malešnica.

Mofit fitness club - 10 do 20 % popusta

Educirano i stručno osoblje, s Vama, kreirat će vježbe i programe koji stimuliraju, motiviraju, te donose željene rezultate. Kontakt: Selska cesta 81 (Zorkovačka 6), Zagreb. Radno vrijeme centra: pon - sub: 06:30 - 23:00 h, ned i praznik: 09:00 - 23:00 h Tel: 01 3012 152, 01 3012 148. E-mail: info@mofit.hr

Mountain-Fit Centar – 20 % popusta na savjetovanje o veganskoj prehrani, treninzi i yoga

Obuhvaća: nutricionističko savjetovalište (o svim oblicima vegetarijanske, veganske, makrobiotičke prehrane te drugim stilovima prehrane, kao i savjetovalište za prehranu trudnica, djece, sportaša, te dijetoterapija kod bolesti), MF školu zdrave prehrane (radionice kuhanja na različite teme), jedinstvene treninge u prirodi (MF power i MF mršavljenje), 2 vrste yoge i zumba fitness u dvorani, regulaciju težine po MF holističkoj metodi , aromaterapijske, ayurvedske masaže. Kosirnikova 64, 5 min od Vinogradske bolnice, prethodno se najavite na telefon: 098 226 454 ili 095 9103 290.

MYPROTEIN - 30 % / 12 % popusta na narudžbu veganskih proizvoda

MYPROTEIN nudi popuste na kupovinu na svoju iznimno široku paletu veganski proizvoda svim našim članovima. Kako biste ostvarili popust od 30 % na sve proizvode, osim onih koji se već nalaze na popustu ili od 12 % popusta na sve proizvode, pa i one koji su trenutno na popustu, samo nas nazovite kako biste potvrdili članstvo prema broju članske iskaznice i otkrit ćemo Vam kod kojim ostvarujete željeni popust!

Nishta restoran - 10 % popust

Nishta je vegetarijanski i veganski restoran u Dubrovniku, koji nudi izbor vegetarijanskih i veganskih jela s tofuom, seitanom i sličnim proizvodima vegetarijanske kuhinje smješten u samom Starom Gradu, Prijeko 30.

OAZA Joyful Kitchen - 5 % popusta

Restoran brze hrane u kojem se s ljubavlju sprema zdrava i ukusna hrana, a profit koriste kako bi omogućili besplatne edukacije mladima i dijelili besplatne obroke najpotrebitijima. Popust se odnosi na cijelu ponudu osim pića iz frižidera.

Olival - 10 % popusta

Olival je tvrtka koja se od 1994. godine bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za njegu i zaštitu tijela. Svi proizvodi sadrže prirodne aktivne tvari i visoko vrijedna ulja – koja su većinom hrvatskog podrijetla. Dodatni popust možete ostvariti putem naše online stranice www.olival.hr ispunivši narudžbenicu ili na adresi Bolnička 65, Zagreb u Ljekarni Pojatina.
Narudžbom online na području grada Zagreba dostava je besplatna.
Dodatni popust iznosi 10%.

OPG Branilović Ira i Vesna, Tim Za Dobar San - 10 % popusta za gotovinsko plaćanje

Ljekovito bilje i izrada biljnih anatomskih jastuka i taburea za različite namjene. Roba se šalje poštom ili se jedanput tjedno isporučuje na lokacijama u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu i Nedelišću. Kontakt: 098 241 848 i 091 603 28 83 ili za.dobar.san@gmail.com.

OPG Orešković - 10 % popusta

Naša specijalnost su mirisni proizvodi od lavande te pokloni takve vrste, a pri osmišljavanju i izradi, prioriteti su nam dizajn i kvaliteta. OPG Orešković, Banjšćina 102, 42204 Varaždin Breg, tel: 042/666 098, GSM: 098/92 81 527, e-mail: goran.oreskovic@gmail.com

Orgona studio - 10 % popusta

Jedini smo kozmetički studio u Hrvatskoj koji u svom radu koristi isključivo prirodnu ili organsku certificiranu kozmetiku Dr.Hauschka i Primavera bez sintetskih sastojaka, konzervansa te umjetnih boja i mirisa. Ilica 69/1, Zagreb. Kontakt: 01 4851 179

Ozren Ćuk, usluge prevođenja - 20 % popusta

Ozren je do sada preveo više od 30 knjiga (uključujući i knjigu Hrana za mir) za nakladničku kuću Dvostruka duga, a kao simultani prevoditelj je prevodio brojna predavanja stranih govornika u organizaciji Prijatelja životinja. S pouzdanjem mu se obratite za usluge prevođenja knjiga i tekstova s engleskog na hrvatski jezik i obratno, kao i usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja.
Osim 20% popusta za članove, Ozren će dodatnih 10% prihoda donirati radu udruge Prijatelji životinja.
Kontakt telefon: 091 769 2327
E-mail: ozren.cuk@outlook.com

Pansion Cherry-Blossom - 10 % popusta (osim u srpnju i kolovozu)

Vegetarijanski pansion iz Medulina, Ližnjan 856a daleko od turističke gužve nudi devet svijetlih soba i tri apartmana, oboje za nepušače. Popust se odnosi na sve mjesece u godini osim srpnja i kolovoza i to za uslugu noćenje sa doručkom, odnosno noćenje u apartmanu sa samoopskrbom za individualne goste i grupe. Tel: 052 542 899.

Planetopija - 10 % na sva vlastita izdanja

Izdavačka kuća Planetopija objavljuje knjige koje promiču holistički pristup zdravlju i životu te izražavaju vjeru u moć unutarnjeg rasta i razvoja.
U specijaliziranoj knjižari u Zagrebu, Ilica 70, možete dobiti popust na sva Planetopijina izdanja.

Planet zdravlja - 20 % popusta

Planet zdravlja je trgovina dodacima prehrani i eko proizvodima. Nalaze se na dvije adrese u Zagrebu: Cernička 30 (Trešnjevka) i Radnička 37 (preko puta Green Golda), gdje se popust može ostvariti. Planet zdravlja velikodušno odobrava 20 % popusta svim našim članovima i članicama na veliki izbor proizvoda (izuzetak od popusta su rinfuzna pakiranja). Svratite po svoj Vitamin B12 prikladan za sve!

Priroda liječipopust 5 % za gotovinu na Nikel proizvode

Autentičnu hrvatsku prirodnu kozmetiku s potpisom Nikel možete kupiti s popustom od 5% u Zagrebu: Vlaška 40, radnim danom od 8 - 20h, subotom od 8 - 15h (tel: 4814152).

Rituals – 5 % popusta u svim trgovinama

Iznimne proizvode za vaše tijelo i dom dobivene kombinacijom suvremene tehnologije, drevnih prirodnih sastojaka i izuzetnog dizajna upotpunjene najboljim svjetskim mirisima možete naći u sljedećim prodavaonicama: Zagreb – stara Vlaška 15, Avenue Mall (Av.Dubrovnik 16), Mercator centar (Zagrebačka av. 94), City Centar (Jankomir 33), zatim Rijeka – Erazma (Barčića 1b), i Osječka 71, također i u Varaždinu – Mercator centar (Gustava Krkleca 1), kao i u Osijeku – Mercator centar (Gacka 10).

Privatna stomatološka ambulanta dr. med. dent. Vesna Udiljak - 10 % popusta

Koranska 1, Zagreb, Tel: 01 6171 361

Sana delikatese - 5% popusta

Proizvodi od hummusa i tahini pasta u novim okusima, bogati esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, bez glutena dostupni su na sajamskim štandovima uz 5% popusta, a na štandu u Koprivnici dostupni su non - stop.

Sapunoteka - 10 % popusta

Domaći obrt za proizvodnju ručno rađene kozmetike od prirodnih sastojaka, većinom lokalnog podrijetla, nudi bogatu ponudu sapuna i kozmetike u svojoj trgovini u Gundulićevoj 11 u Zagrebu. Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 10 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati. Sapuni sadrže 72% maslinovog ulja. Svi proizvodi pogodni su i za vegane. Kontakte i detaljnije o proizvodima saznajte ovdje.

Shakti Co - 10 % popust

Firma Shakti Co je eksluzivni zastupnik, uvoznik i distributer ACT proizvoda za Hrvatsku. Profesionalno ekološko čišćenje bez kemikalija, visokoefikasno čišćenje vodom, ekološki prihvatljivo, ekonomski isplativo. Originalne 'čarobne krpe', spužve, krpe za mop, mopovi i drške... Kontakt: Ivana Perkovca 48, 10430 Samobor, 01/580 4681, 095/910 5689, svjetlana@shaktico.com

Studio Orgona - 10 % popusta

Studio za prirodnu njegu Orgona jedinstven je jer se koristi isključivo prirodna kozmetika Dr.Hauschka i Primavera Life koje posjeduju certifikat kvalitete i nisu testirani na životinjama. Studio Orgona nalazi se u Ilici 69 u Zagrebu. Svoj termin rezervirajte na broj telefona: 01 48 51 179.

Summarum Fitness - 10 % popusta na osobne treninge i on-line planove te savjetovanja o treningu

Summarum Fitness je etički i ekološki fitness brand čiji je naglasak na zdravoj biljnoj prehrani. Filozofija Summarum Fitnessa je jednostavna i u skladu sa značenjem pojma ''summarum'' – cjeloviti pristup fitnessu koji obuhvaća kvalitetan trening, održivu prehranu i kontinuiranu motivaciju. Sve što Vas zanima možete saznati na internetskoj ili Facebook stranici Summarum Fitnessa ili na broj mobitela 0989515525.

SuperHeraw - 10% popusta na sve proizvode

Hrvatski ekološki brend SuperHeraw na tržištu je od 2016. godine, a pokrenula ga je diplomirana ekonomistica Tijana Božović Galjanić, koja je željela svojoj obitelji pružiti ukusan i zdravi snack prilagođen svakoj dobi. Tijanine SuperHeraw energetske pločice su hrana za tijelo i um - bez štetnih konzervansa, pesticida, umjetnih boja, zaslađivača, rafiniranih šećera i masnoća, a svi proizvodi su veganski i ekološki certificirani. Kod za popust od 10% za članove udruge Prijatelji životinja možete dobiti slanjem upita na e-mail pz@prijatelji-zivotinja.hr

TEHNO 2000 - 15 % popusta

Prodaja humanih mišolovki TRI-TRAP. S. S. Kranjčevića 4, 44000 Sisak.

Terra Vita d.o.o. - 10 % za gotovinu i 5 % za kartično plaćanje

Trgovina zdrave hrane nalazi se na Maloj tržnici Dolac, Zagreb. U ponudi možete naći i proizvode bez glutena, sportsku prehranu, dodatke prehrani i vitamine te eterična ulja. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 8 do 14 sati.

Tomar - 10 % popusta

Tomar je poznat po proizvodnji tofua - sira od soje u raznim okusima (marinirani, dimljeni, sviježi, tvrdi, meki...), a tu su i ostali proizvodi od soje. Popuste ostvarujete na adresi Matije Gupca 13, Ivanić Grad prethodnom najavom na telefon 2820 292 ili na tržnici Branimirova petkom i subotom od 8 do 14 sati te na tržnici Dolac (kod Severa) petkom i subotom od 8 do 13 sati.

Trgovina zdrave hrane Kupala, Plenitudo d.o.o. - 10 % popusta

Trgovina zdrave hrane s naglaskom na sezonsko voće i povrće, organski uzgoj i lokalne proizvođače. Ulica Grada Vukovara 14, Zagreb

Veganski restoran 'Vegehop' - 10 % popusta

Vegehop vam svakodnevno nudi obroke i slastice pripremljene isključivo od kvalitetnih i svježih integralnih namirnica, koje ne uključuju proizvode od mesa, ribe, mlijeka, meda i jaja. Sve žitarice, grahorice i mahunarke su iz organskog uzgoja, a povrće je domaće i uglavnom od eko proizvođača. Tako pripremljena hrana pogoduje vašem zdravlju, daje vam energiju te povećava vašu učinkovitost u svakodnevici. Kontakt: Vlaška 79, telefon: 01 4649 400, 091 4649 400. Radno vrijeme: ponedjeljak - petak : od 12 do 21, subota i nedjelja od 12 do 20 sati

Veterinarska ambulanta za male životinje AVA - 10 % popusta

Veterinarska ambulanta AVA iz Velike Gorice, Školska 47 odobrava 20% popusta na sve svoje usluge (osim na cijepljenje protiv bjesnoće pasa i mačaka). Tel: 6226101.

Veterinarska ambulanta Bibino - 20 % popusta

Veterinarska ambulanta Bibino u Jurjevskoj 25 u Zagrebu, velikodušno odobrava popust na sve svoje usluge osim cijepljenja protiv bjesnoće SHLP - pasa i bjesnoće RCP - mačaka. U njihovoj ambulanti također možete iskoristiti isti popust i na usluge šišanja i uljepšavanja kućnih ljubimaca (medicinsko kupanje itd.). Telefonski brojevi ambulante su 466 99 09 i 091 466 99 09. Radno vrijeme radnim danom od 9 do 19, subotom od 9 do 13, a za hitne intervencije od 0 do 24.

Veterinarska ambulanta Njuska - 20 % popusta

Ambulanta za male životinje u Rijeci uz vrhunsku stručnost, uslugu i njegu, odobrava vam popust od 20% na sve usluge osim na cijepljenja i hematološke, biokemijske serološke pretrage krvi. Kontaktirati ih možete na 051 411 013 ili 098 523 724, a nalazi se na adresi Antuna Barca 3B.

Veterinarska ambulanta za kućne ljubimce - 20 % popusta

Vrlo susretljivi i pažljivi veterinari pružit će vam vrhunsku uslugu u veterinarskoj ambulanti u Zvonimirovoj 122 u Zagrebu. Popust ne mogu odobriti jedino na cijepljenje protiv bjesnoće pasa i mačaka. Radno vrijeme ambulante je od 8 do 12 sati i od 16 do 19 sati radnim danom, a subotom od 8 do 12 sati, a hitne slučajeve primaju od 0 do 24 sata. Broj telefona: 01 23 22 419, hitni slučajevi 091 766 73 73.

Veterinarska ambulanta za male životinje 'Buba' - 20 % popusta na gotovinsko plaćanje

Vrhunsku uslugu pod nadzorom doktora Ljolje osigurava specijalizirana veterinarska ambulanta za male životinje u Zagrebu. Popust odobrava na sve usluge osim na cijepljenje protiv bjesnoće pasa i mačaka. Adresa: ulica Dore Pfanove 11. Broj telefona: 01 37 71 761. Radno vrijeme od 9 do 20 sati radnim danom, subotom od 9 do 13 sati.

Vingra d.o.o. - 10 % popusta

Novouređeni dvosobni komforni apartmani površine 54 m2 na otoku Pašmanu. Sve informacije na telefon: 091 207 5481 ili e-mail: bojana.vingra@gmail.com

Zdravi bili - 10 % za gotovinsko plaćanje i 5 % za plaćanje karticom

Bio trgovina u Splitu, Radunica 5, telefon 021 48 27 61, radno vrijeme radnim danom od 8 do 20 h, subotom od 8 do 15 h

Žitnica zdrave hrane - 5 % popusta

Žitnica zdrave hrane je trgovina s vegetarijanskom i veganskom ponudom (namirnice iz organskog uzgoja, soja i proizvodi od soje, biljni margarini, prirodni sokovi, čajevi, hladno prešana ulja itd.). Nalazi se na adresi Ognjena Price 8, Varaždin. Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 8 do 12 sati i od 17 do 20 sati, te subotom od 8 do 13 sati i nedjeljom od 8 do 12 sati.

Popis će se s vremenom nadopunjavati.

*Članske iskaznice od prošle godine vrijede do 1. ožujka tekuće godine, a nakon toga vrijede isključivo iskaznice za tekuću godinu.

Članska iskaznica

Također pogledajte

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting