Poziv pravnim osobama za članstvom u udruzi Prijatelji životinja

| More

Dragi prijatelji,

uz zahvalu svima koji su se učlanili i uplatili članarinu, pozivamo Vas da pratite njihov pozitivan primjer i postanete ponosni članovi Prijatelja životinja. Godišnja članarina za fizičke osobe iznosi 120 kuna (10 kuna mjesečno), a iskaznicom ostvarujete velik broj popusta.

Podsjećamo da članovima Prijatelja životinja mogu postati i pravne osobe (tvrtke, obrti, OPG-ovi, udruge...). Za sve koji se odluče učlaniti te tako dati svoj doprinos i sudjelovati u radu, udruga Prijatelji životinja pripremila je atraktivne poslovne poklon-pakete koji sadrže uredski materijal načinjen od ekoloških, recikliranih materijala.

Osim toga, svi članovi Udruge stječu posebne popuste i pogodnosti koje smo se potrudili osigurati za Vas kod naših mnogobrojnih partnera. Pet zaposlenika svakog našeg pravnog člana dobit će pravo na korištenje članske iskaznice, dok same pravne članove objavljujemo u popisu na web-stranicama Udruge.

Pravni članovi dobivaju i mogućnost sudjelovanja u nekim našim kampanjama te posebne pogodnosti tijekom ZeGeVege festivala koji se održava već niz godina.

Neki od pravnih članova Prijatelja životinja su: dm-drogerie markt d.o.o., Zale d.o.o., Damher d.o.o., Rumena j.d.o.o., Dvostruka duga d.o.o. …

Uplatom članarine daje se izravna pomoć i potpora radu Udruge. Neka i vaša tvrtka, obrt ili udruga budu ponosni podupiratelj udruge Prijatelji životinja - iskoristite mogućnosti promocije, kao i umrežavanja s našim ostalim članovima.

Ako sami niste vlasnik ili voditelj neke tvrtke, molimo Vas da predložite učlanjenje tamo gdje radite ili tvrtkama s kojima surađujete.

Sve što je potrebno učiniti jest ispuniti pristupnicu za pravne članove i, prema svojim mogućnostima, uplatiti članarinu u iznosu od 500kn pa nadalje.

Pozivamo Vas da date aktivnu potporu ostvarenju naše zajedničke vizije!

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting